Acasă / SOCIAL / Film inspirat din fapte reale, la Cinema „București”

Film inspirat din fapte reale, la Cinema „București”

Sâmbătă, 30 septembrie 2023, de la ora 16.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Din alte vieți”, regizat de Celine Song, în rolurile principale fiind Greta Lee, TeoYoo și John Magaro.În coreeană există un cuvânt, „in-yun”. Se traduce „soartă”. Dar, mai ales, se referă la modul în care destinul aduce doi oameni împreună pe baza nenumăratelor legături din viețile lor anterioare.Nora și Hae Sung au o legătură specială încă din copilărie, dar drumurile lor se despart atunci când familia Norei emigrează din Coreea de Sud. 20 de ani mai târziu, în New York, cei doi se regăsesc pe parcursul unei săptămâni, timp în care își confruntă noțiunile despre iubire și destin.Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 1 octombrie septembrie 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Tigrul”, regizat de Andrei Tănase, în rolurile principale fiind Cătălina Moga, Paul Ipate și Alex Velea.
Vera, medic veterinar la o gradină zoologică dintr-o mică localitate din Transilvania, este măcinată de probleme personale și are o cădere nervoasă. Un tigru de la Zoo evadează iar Vera este nevoită să plece în căutarea lui.Filmul este inspirat de fapte reale petrecute la Sibiu în 2011. Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Pompierii-argeșeni

ISU Argeș : Minivacanță în siguranță

Salvatorii argeșeni rămân mobilizați 24 de ore din 24 și în minivacanța prilejuită de Sărbătoarea ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar