Acasă / SOCIAL / Fostul director de la Apele Române-Administraţia Bazinală Argeş nu a fost invitat la centenarul instituţiei! ,,Le urez succesuri!”

Fostul director de la Apele Române-Administraţia Bazinală Argeş nu a fost invitat la centenarul instituţiei! ,,Le urez succesuri!”

Joi dimineata, la Hotel Ramada, a avut loc un seminar cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la crearea primei instituţii româneşti care a avut ca scop regularizările de râuri şi îndiguiri, sub numele de Departamentul Apelor. A trecut de atunci un secol, iar instituţiile moştenitoare au creat, practic, tot sistemul hidrotehnic al României, unele dintre lucrări traducându-se nu numai în costuri uriaşe în bani, dar şi în pierderi de vieţi omeneşti (cazurile marilor baraje). De aceea, la seminarul de astăzi, moment de mare sărbătoare au fost invitaţi cadre de la Apele Române, presa locală, prefectul de Argeş şi toţi foştii directori ai instituţiei, bine, aceia care mai sunt în viaţă, dat fiind că instituţia a împlinit un secol.
Cu ochi agili şi critici (hai să facem şi o glumă!) redactorii www.argesplus.ro au observat că lipseşte chiar penultimul director al instituţiei, pedelistul Adi Moisescu. Nu a avut chef să vină? Nu a fost invitat? Ce se întâmplă că tocmai Moisescu, om care a condus patru ani instituţia, nu este acolo? Ajunşi la redacţie, am pus mâna pe telefon şi l-am întrebat de ce nu a ajuns la eveniment…
,,Dane, nu am fost invitat, în primul rând! Am o relaţie destul de proastă cu actuala conducere, dar nici nu sunt supărat că nu am fost invitat. Probabil, aceasta este răsplata că am adus instituţia de la 175 de miliarde datorii, pe zero, başca am înnoit şi parcul auto. Am condus cât se poate de transparent această instituţie, nu am făcut ca actuala conducere, să dau o lucrare de miliarde unuia care a ieşit abia pe locul 5 la o licitaţie. Este vorba de ginerele lui Nicolescu! Ei să fie sănătoşi şi le urez succesuri!’’ a declarat, oarecum dezamăgit, Adi Moisescu.
Sursa : www.argesplus.ro

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Minora dispărută de la domiciliu a fost găsită

Minora dispărută de la domiciliu a fost găsită

Minora din Mioveni, a cărei plecare voluntară a fost sesizată în această seară, 16 aprilie ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar