Acasă / SPORT / Fotbalist de Liga I, în probe la SCM Piteşti

Fotbalist de Liga I, în probe la SCM Piteşti

Mişcări masive de trupe în Trivale în această iarnă! Sosirea lui Valentin Sinescu la cârma celor de la SCM Piteşti a produs deja câteva modificări în componenţa lotului. Tehnicianul a renunţat până acum la portarul Alin Muşat, la fundaşii Nicolae Diţă şi Marian Botea, dar şi la mijlocaşii Ionuţ Bucuroaia şi George Roşca. De asemenea, până la vară vor pleca sub formă de împrumut mijlocaşul Cristian Iancu şi pe goalkeeperul Ştefan Popa. La capitolul achiziţii putem nota cinci nume noi: portarul Dragoş Geantă de la CSM Rîmnicu, fundaşii Marian Miulescu şi Alexandru Dumitrache de la CS Mioveni, mijlocaşii Andrei Panait – CS Mioveni şi Alexandru Cristea de la echipa de liga a doua Dunărea Galaţi.
Întăriri de prima ligă
De câteva zile la echipă a sosit şi un jucător cu mare experienţă la nivelul primei divizii. Este vorba despre fundaşul central Bogdan Panait, un fotbalist în vârstă de 30 de ani, care a evoluat în turul campionatului la Unirea Slobozia, formaţia de pe locul doi din prima serie a ligii secunde, aflată la egalitate cu liderul Rapid Bucureşti. Între 2001 şi 2003 Panait a îmbrăcat tricoul celor de la Petrolul Ploieşti, iar între 2003 şi 2006 a fost înregimentat la FC Vaslui – club pentru care a jucat 74 de jocuri. În 2006 a fost transferat de Steaua, la pachet cu Vali Badea, pentru 1,5 milioane de euro. Panait a evoluat însă doar o singură dată pentru militari. În 2007 s-a reîntors la FC Vaslui, unde a stat pînă în 2010, evoluând în 29 de meciuri. Are în cv şi pe CS Otopeni, Politehnica Iaşi, FC Brăila sau Unirea Slobozia, dar şi 9 goluri reuşite în total.
Jucătorul se află momentan în probe şi va rămâne la Piteşti doar dacă îl va convinge pe Valentin Sinescu. Principalul alb-violeţilor îşi mai doreşte încă un fundaş, în acest sens fiind deja purtate tratative cu formaţii din primele două ligi ale campionatului intern.

Adrian Dragomir Foto-Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

volei-feminin

Măsuri de ordine publică la meciul internațional de volei masculin la Sala Sporturilor Mioveni

Astăzi, 10 ianuarie 2024, începând cu ora 20.00, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la Sala ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar