Acasă / SPORT / Galben-verzii au revenit,ieri din vacanta

Galben-verzii au revenit,ieri din vacanta

Jucătorii celor de la CS Mioveni s-au întors la treabă după vacanța de iarnă și au efectuat primul antrenament la stadionul din localitate. De la reunirea echipei a lipsit principalul Ion Moldovan. Acesta nu s-a înors încă din Statele Unite, unde, alături de soția sa a petrecut sărbătorile la fiica lor stabilită în America. Moldovan va reveni în ţară săptămâna viitoare.Nici brazilianul Roberto Ayza nu a fost prezent, acesta având bilet de întoarce la finașlu săptămânii. Prima ședință a fost condusă de secundul Marius Stoica. Sunt și probleme de lot: Mihai Olteanu este accidentat iar Robert Boboc are varicelă. Mioveniul s-a despărțit de Ciprian Tănasă, atacantul exprimându-și dorința de a părăsi gruparea galben-verde. Până pe 20 ianuarie echipa se va pregăti pe plan local, după care va pleca într-un cantonament montan, la Poiana Braşov până la finalul lunii.
Cu gândul la play-off
Preşedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu speră ca echipa să aibă parte de evoluții consistente în acest an și să acceadă în play-off.: “Băieții s-au reunit pentru a pregăti returul. După prima parte a campionatului în care am avut un parcurs oscilant, urmează un nou început; sperăm ca acest an să fie mai bun şi echipa să-şi îndeplinească obiectivul. Nu este irealizabil, suntem pe locul 9, dar ne despart numai 3 puncte de poziţia a şasea. Cu o pregătire corespunzătoare şi cu aducerea a 5-6 jucători ne putem clasa la finalul sezonului în primele 6 locuri. Avem în plan să aducem jucători noi, însă vor exista şi fotbalişti care vor părăsi echipa, sub formă de împrumut. Nu pot da nume concrete nici într-un caz, nici în celălalt”, a punctat acesta.
Lotul prezent la reunire: Silviu Ciucă, Octavian Popescu, Flavius Croitoru, Bogdan Preda (portari); George Cotigă, George Zaharia, Mihai Olteanu, Bogdan Stoica, Marius Pasăre, Ciprian Negoiţă, Cătălin Stan, Alexandru Dumitrache (fundaşi); Victor Mazilu, Ionuţ Biceanu, Marius Galan, Alexandru Răuţă, Andrei Panait, Alin Popa, Marian Marcu, Leo Iordache, Mihai Şchiopu (mijlocaşi); Cosmin Năstăsie, Ovidiu Stan, Mihai Vintilă, Marian Popescu (atacanţi). A plecat Ciprian Tănasă. A venit Mihai Şchiopu (Pandurii II).
Adrian Dragomir Foto- Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Colegiul Al (23)

Performanță de excepție pentru elevii Colegiului Național „Al.Odobescu”

Echipa de fotbal a colegiului „Al.Odobescu”s-a clasat pe locul III la nivel național în cadrul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar