Acasă / EVENIMENT / Grupare infracţională, formată din nouă persoane, bănuite de săvârşirea a mai multor infracţiuni de furt

Grupare infracţională, formată din nouă persoane, bănuite de săvârşirea a mai multor infracţiuni de furt

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate în această dimineaţă, la persoane bănuite de infracţiuni de furt, poliţiştii din Argeş au ridicat bani, piese şi componente auto din gama Dacia, precum şi unelte electrice. 8 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Oraşului Mioveni, pentru audieri.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat piese şi componente auto din gama DACIA (componente sistem răcire, componente sistem aer, carenaje roţi, faruri, triple spate, rulmenţi, planetare, chituri distribuţie şi ambreiaj, tobe eşapament, sisteme frânare, injectoare benzină, senzori), pentru care nu deţineau documente de provenienţă, în valoare de 100.000 de euro.

De asemenea, de la domiciliile bănuiţilor au fost ridicaţi 3.000 lei şi unelte electrice (motocositoare, aparate de sudură, autofiletante, pendulare, polidiscuri, bormaşini, motofierăstraie), în valoare de 7.000 de lei.

8 persoane au fost conduse pentru audieri, la sediul Poliţiei Oraşului Mioveni. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite.

Reamintim faptul că, la data de 27 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Argeş, împreună cu cei din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, au efectuat 11 percheziţii domiciliare pe raza Oraşului Mioveni şi a localităţilor Mărăcineni şi Miceşti.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R..

Activităţile vizează o grupare infracţională, formată din nouă persoane, bănuite de săvârşirea, în formă continuată, a mai multor infracţiuni de furt.

În fapt, cei în cauză sunt bănuiţi că, începând cu luna iulie 2013 până în prezent, ar fi sustras atât bunuri din case de vacanţă şi locuinţe, precum şi piese auto din autovehicule de transport marfă şi din societăţi comerciale.

Prejudiciul cauzat prin comiterea de infracţiuni a fost estimat, până în prezent, la aproximativ 50.000 de lei.

La acţiune au participat peste 45 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Foto- Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

96a4d5e0-9ed7-4b44-9894-8fbebe9cf03e

Bărbat dispărut de la domiciliu

În seara zilei 24 februarie a.c., politiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar