Acasă / SPORT / Handbaliştii au intrat în vacanţă cu o remiză

Handbaliştii au intrat în vacanţă cu o remiză

Jucătorii de la Handbal Club Argeş au încheiat turul de campionat cu un rezultat nesatisfăcător, o remiză pe propriul teren în faţa echipei Universitatea Cluj, scorul final fiind 30-30 (15-15). Marcatorii din echipa gazdă au fost: George Cadar (8 goluri), Horia Marinescu şi Răzvan Mateoniu (ambii câte 5 goluri), Cătălin Mihalache (3), Ionuţ Roua, Gabriel Mărgărit, Adrian Arbone, Andrei Mureşan, ambii câte două goluri, Claudiu Radu (1). Argeşenii au încheiat turul pe locul 3, cu 25 de puncte acumulate.

„Nu sunt mulţumit”
La finalul partidei, tehnicianul argeşenilor, Titel Răduţă s-a declarat nemulţumit de prestaţia elevilor săi, spunând că aceştia au fost la un pas de a încheia anul cu un eşec nesperat: „Greşelile comise în primul act puteau se ne coste. Băieţii s-au relaxat neaşteptat de mult. Primele 20 de minute am jucat bine până în momentul în care am condus cu cinci goluri. După aceea am ratat două aruncări de la 6 metri şi de atunci s-a tăiat firul, în sensul că oaspeţii au revenit în joc şi au egalat. În repriza a doua ne-am văzut conduşi cu 3 goluri diferenţă când mai erau două minute de joc, dar finalul ne-a aparţinut. Elevii mei au reuşit egalarea, dar la fel de bine puteam să păşim pragul sărb
monicastefania cristea: ne-a declarat Titel Răduţă, antrenorul gazdelor, după jocul HC Argeş – Universitea Cluj, disputat ieri de la ora 11 în Sala Sproturilor din Trival, Titel Răduţă.

M.C

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Jandarmii argeșeni prezenți la evenimentele

Jandarmii argeșeni, prezenți la evenimentele cultural-artistice și sportive din județ

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar