Acasă / EVENIMENT / În ultimele 24 de ore pompierii argeșeni au desfășurat 53 de misiuni

În ultimele 24 de ore pompierii argeșeni au desfășurat 53 de misiuni

În perioada 06.12.2023, ora 08:00 – 07.12.2023, ora 08:00, pompierii argeșeni au desfășurat 53 de misiuni pe teritoriul județului, iar cele mai semnificative dintre acestea au fost următoarele:

pompierii-argeșeni

 INTERVENŢII SMURD ȘI ALTE MISIUNI: 

  (13:38) Pompierii de la Detașamentul Mioveni au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor și acordarea primului ajutor calificat în cazul unui eveniment rutier, în care un autoturism a lovit un stâlp de electricitate din orașul Mioveni. La locul solicitării, paramedicii SMURD au identificat o victimă de sex masculin în vârstă de 17 ani, care prezenta zgârieturi la membrele superioare și nu a avut nevoie de transport la spital.

 (16:48) Un echipaj cu o autospecială pentru stingerea incendiilor a asigurat intervenția promptă, la nevoie, pe timpul slujbei religioase oficiată la Mănăstirea Curtea de Argeș, cu prilejul sărbătoririi Sfintei Mucenițe Filofteia de la Argeș. Pe timpul misiunii nu au fost probleme.

  (21:34) Paramedicii SMURD de la Detașamentul de Pompieri Mioveni au intervenit în localitatea Dârmănești pentru a acorda primul ajutor calificat și pentru a transporta ulterior la spital un pieton acroșat de către un autoturism. Victima a fost o persoană de sex masculin în vârstă de 55 de ani, care prezenta traumatisme la cap și la membrul inferior drept.

(06:17) Două echipaje de la Detașamentul de Pompieri Mioveni au intervenit în cazul unui accident rutier produs între două autoturisme pe bulevardul Dacia din orașul Mioveni. La fața locului s-au asigurat măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, iar paramedicii SMURD au acordat primul ajutor calificat unei persoane de sex feminin, în vârstă de 43 de ani, care prezenta un traumatism în zona feței. Pacienta a fost transportată ulterior la spital.De asemenea, echipajele SMURD au intervenit în teritoriu în 38 de situații pentru acordarea asistenței medicale de urgență.În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.       

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Două accidente în Argeș - Băbana și Drăganu

Două accidente în Argeș – Băbana și Drăganu

În aceste momente, pompierii argeșeni au fot solicitați să intervină la două evenimente rutiere produse ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar