Acasă / EVENIMENT / În ultimele 24 de ore pompierii argeșeni au desfășurat 62 de misiuni

În ultimele 24 de ore pompierii argeșeni au desfășurat 62 de misiuni

În perioada 13.02.2024, ora 08:00 – 14.02.2024, ora 08:00, pompierii argeșeni au desfășurat 62 de misiuni pe teritoriul județului, iar cele mai semnificative dintre acestea au fost următoarele:

INCENDII:

Incendiu într-o gospodărie din municipiul Pitești, strada Bănănăi

          (ora 12:53) Colegii noștri de la Detașamentul de Pompieri Bradu au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din municipiul Pitești, strada Bănănăi. Forțele de intervenție, ajunse la locul solicitării, au constatat că incendiul se manifesta la nivelul mansardei unei anexe, pe o suprafață de aproximativ 50 mp. În urma evenimentului au mai fost afectate obiecte de mobilier și aparatură electrocasnică dintr-o încăpere. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș a evaluat o persoană de sex feminin, care prezenta atac de panică, în urma monitorizării nefiind necesar transportul la spital.

INTERVENŢII SMURD ȘI ALTE MISIUNI:

echipajele SMURD

          (ora 10:07) Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în comuna Lunca Corbului, strada Principală, în cazul unui eveniment rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocamion. În urma evenimentului a rezultat o victimă de sex feminin, în vârstă de 70 de ani, care prezenta atac de panică și acuza dureri la membrul superior. În urma acordării primului ajutor calificat, victima a refuzat transportul la spital. La locul solicitării, pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire ale incendiilor.

accident rutier produs în comuna Bradu

          (ora 11:29) Două echipaje de pompieri de la Detașamentul Pitești au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier produs în comuna Bradu, în care un autoturism a părăsit partea carosabilă. În urma producerii evenimentului, nu au fost identificate victime.

          (ora 17:24) Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, la un accident rutier produs între două autoturisme. În urma coliziunii a rezultat o victimă de sex feminin, în vârstă de 48 de ani, care prezenta un traumatism la nivelul capului. În urma evaluării, persoana a fost transportată la spital.

          (ora 07:17) Colegii noștri de la Detașamentul Curtea de Argeș au intervenit la un accident rutier, produs în municipiul  Curtea de Argeș, strada Rm. Vâlcea, în care au fost implicate un autoturism și un autotren. La locul solicitării, pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire ale incendiilor. Echipajul medical prezent la fața locului nu a identificat victime.

Accident-cu-pieton

         Totodată, echipajele SMURD au intervenit în teritoriu în 37 de situații pentru acordarea asistenței medicale de urgență.În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Cocoveica Armina-Maria

Minora dispărută de la domiciliu a fost găsită

În urma verificărilor efectuate de polițiști, minora a fost găsită.După parcurgerea procedurilor legale, aceasta va ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar