Acasă / EVENIMENT / Incediu violent la o locuință din localitatea  Miroși, satul Surdulești 

Incediu violent la o locuință din localitatea  Miroși, satul Surdulești 

Marți, 4 octombrie, în jurul orelor 22.00,un incediu izbucnit la o locuință din localitatea  Miroși, satul Surdulești a La locul solicitării se deplasează pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.
Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că flăcările violente prezentau pericol de propagare la proprietățile învecinate, însă datorită operativității salvatorilor și a modului de gestionare a intervenției, acest lucru a putut fi evitat. Arde acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 300 mp, incendiul fiind localizat, iar în momentul de față se lucrează pentru lichidare.
Paramedicii SMURD au monitorizat două persoane, una de sex feminin în vârstă de aproximativ 80 de ani și una de sex masculin în vârstă de circa 83 de ani, care au suferit atac de panică.
În urmă evenimentului au ars acoperișurile locuinței și al unei anexe pe o suprafață de aproximativ 200 mp, mobilierul din încăperi și aproximativ 5 ml de gard. Cauza probabilă de izbucnire a incendoului a fost fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.
Incendiu casa

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Autoturism răsturnat pe A1, km 96, sensul spre București

Autoturism răsturnat pe A1, km 96, sensul spre București

În cursul nopții, pompierii de la Detașamentul de Pompieri Bradu au intervenit la un accident ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar