Acasă / EVENIMENT / Incendii violente în localitățile Căteasca și Negrași

Incendii violente în localitățile Căteasca și Negrași

În această după-amiază pompierii de la Detașamentul Bradu au intervenit în cazul a două incendii de vegetație, unul produs în localitatea Căteasca și celălalt în Negrași. În localitatea Căteasca, a ars vegetația uscată dintr-o gospodărie, flăcările amenințând să se propage la casă și anexele gospodărești. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului fiind utilizarea focului geschis. În localitatea Negrași, flăcările au ars un lan de grâu cu suprafața de aproximativ 35000 mp și o parte din elementele combustibile ale unui autocamion.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului fiind un scurtcircuit electric la instalația electrică a autocamionului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar intervenția pompierilor a împiedicat producerea altor pagube. Pe timpul întoarcerii echipajului de stingere de la incendiul produs în localitatea Negrași, aceștia au acordat primul ajutor unui bărbat găsit căzut cu bicicleta în stradă.
Au chemat în sprijin echipajul SMURD de prim ajutor calificat, care a preluat bărbatul de 74 de ani, conștient și cu traumatisme la cap și câteva zgârieturi. Acesta este transportat la spital.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Autoturism intrat într-un cap de pod - Bascov

Autoturism intrat într-un cap de pod în localitatea Bascov

Duminică, în jurul prânzului,un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, zona Valea Ursului, unde, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar