Acasă / EVENIMENT / Incendiu la o hală cu produse petroliere

Incendiu la o hală cu produse petroliere

Un incendiu puternic a izbucnit, luni după-amiază, la o hală industrială din apropierea municipiului Piteşti în care sunt depozitate produse petroliere, la faţa locului fiind mobilizate mai multe echipaje de pompieri.

Pompierii argeşeni au stins, luni seară, în urma unei acţiuni care a durat peste trei ore şi jumătate, incendiul izbucnit la un depozit de reziduuri petroliere, în urma incidentului nefiind victime, cauza producerii incendiului urmând a fi stabilită.
Incendiul izbucnit, luni după-amiază, la o hală industrială din apropierea municipiului Piteşti în care sunt depozitate produse petroliere a cuprins şi două cisterne, una cu 20 de tone de motorină şi alta cu bitum, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.
Conform reprezentanţilor ISU Argeş, hala cuprinsă de flăcări aparţine unei societăţi comerciale aflate în apropierea platformei rafinăriei Arpechim.
Flăcările au cuprins atât hala industrială în care sunt depozitate reziduuri petroliere, precum şi două cisterne – una cu 20 de tone de motorină şi alta cu bitum.
Toţi angajaţii societăţii comerciale au fost evacuaţi
Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a precizat că la ora transmiterii acestei ştiri incendiul a fost localizat.
Potrivit sursei citate, pentru stingerea incendiului intervin pompieri cu şase autospeciale ale ISU Argeş, precum şi două echipaje ale serviciului specializat în situaţii de urgenţă din cadrul rafinăriei Arpechim.
Incendiul a izbucnit luni după-amiază, în jurul orei 16.30, la o hală industrială aflată în apropiere de Piteşti, în zona dintre municipiu şi rafinăria Arpechim.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, Mădălina Epure, afirma că flăcările au cuprins o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi din hala cu produse petroliere.
Nicio persoană nu a fost rănită în urma incendiului.
L.Costache Foto- Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Autoturism intrat într-un cap de pod - Bascov

Autoturism intrat într-un cap de pod în localitatea Bascov

Duminică, în jurul prânzului,un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, zona Valea Ursului, unde, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar