Acasă / EVENIMENT / Incendiu la un operator economic din apropierea km 102 de pe A1

Incendiu la un operator economic din apropierea km 102 de pe A1

Incendiu la Martur

Sesizare de incendiu produs la un operator economic din apropierea km 102 de pe A1.Din primele informații, incendiul se manifestă într-o încăpere.Se deplasează pompierii pentru stingerea incendiului. Este vorba despre un incendiu care se manifestă cu degajări mari de fum la o încăpere în care s-ar afla acumulatori.Se acționează pentru stingerea incendiului, evacuarea fumului și cautarea și salvarea unor posibile persoane rămase în hală.La locul intervenției acționează și Serviciul Privat pentru Situații de Urgență.Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost producerea unui scurtcircuit electric.

Sursa video : https://argesplus.ro

Nu au fost persoane ranite. Suprafața unde s-a manifestat incendiul este de aproximativ 100 mp, la evaluarea din acest moment, în interiorul unei hale, iar incendiul nu se mai manifestă cu flacără vizibilă, densitatea fumului fiind scăzută. În aceste momente, se cercetează zona afectată pentru identificarea focarelor ascunse.În continuare, se evacuează fumul din hală pentru a se crea vizibilitate echipajelor de intervenție și se acționează pentru răcirea acumulatorilor. Conducerea intervenției este asigurată de către inspectorul șef al ISU Argeș, colonel Berevoescu Alin.De asemenea, este prezent și domnul prefect al județului Argeș, Predescu Dragoș.

Forțe și mijloace la fața locului:
-peste 30 de pompieri;
-patru autospeciale pentru stingerea incendiilor;
-o ambulanță SMURD  plus o autospecială și un echipaj a Serviciului Privat pentru Situații de Urgență
-o autospecială de cercetare chimică, biologică, radiologică și nucleară.

prefectul-judeţului-Argeş-Dragoş-Predescu.

Dragoș Predescu, Prefectul județului Argeș:
În urma apelului care anunța un incendiu izbucnit la o fabrică din apropierea km 102 al autostrăzii București-Pitești, a fost declanșată o intervenție a forțelor ISU Argeș care este în derulare la acest moment.

Nu sunt persoane rănite! Focul ar fi izbucnit la schimbul de tură, nu erau oameni în interior.De asemenea, vă informez că situația nu afectează circulația pe autostrada care ne leagă de Capitală. Traficul rutier este oprit pe drumul de acces către fabrică.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Căprioară salvată de pompierii argeșeni (1)

Topoloveni : Căprioară salvată de pompierii argeșeni

Cu puțin timp în urmă un echipaj de pompieri de la Garda de Intervenție Topoloveni ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar