Acasă / EVENIMENT / Incendiu violent la acoperişul unui bloc din Curtea de Argeş

Incendiu violent la acoperişul unui bloc din Curtea de Argeş

Vecinii au fost cei care au dat alarma la scurt timp după ce flăcările au cuprins acoperişul unui bloc din Curtea de Argeş .Datorită fumului gros nu au putut interveni pentru stingere incendiului şi au sunat la 112.
Sosiţi la fata locului cu două autospeciale de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş, o autospecială cu apă şi spumă, autoscara mecanică de la Detaşamentul de Pompieri Bradu şi ambulanţa SMURD au intervenit în strada Episcop Nichita pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unui bloc.Acoperişul a ars pe o suprafaţă de aproximativ 130 mp, astereala şi o cuşcă cu 70 de porumbei. Pompierii au fost cei care au reuşit localizarea şi stingerea incendiului.
Se pare ca incendiul a pornit de la un locatar care nu a supravegheat un foc deschis în spaţii închise.
„Sub acoperişul blocului era amenajat un loc special pentru a afuma carne, probabil că de acolo s-a iniţiat incendiul. Toţi locatarii de pe scară au fost evacuaţi, iar zece persoane au suferit atacuri de panică şi s-au intoxicat cu fum, în timp ce o femeie a fost transportată la spital cu arsuri la picioare. Ea a primit îngrijiri medicale, dar nu necesită internarea”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Mihai Neacsu

incendiu_acoperis_C.Arges_fotopress24   incendiu_acoperis_C.Arges_fotopress24 (1) incendiu_acoperis_C.Arges_fotopress24 (2)  incendiu_acoperis_C.Arges_fotopress24 (3) incendiu_acoperis_C.Arges_fotopress24 (4)

Despre Administrator

Citeşte şi ...

96a4d5e0-9ed7-4b44-9894-8fbebe9cf03e

Bărbat dispărut de la domiciliu

În seara zilei 24 februarie a.c., politiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar