Acasă / SOCIAL / Încredere maximă în Claudiu Niculescu

Încredere maximă în Claudiu Niculescu

Claudiu Niculescu, noul antrenor principal al celor CS Mioveni a fost prezentat oficial de conducerea clubului. Atât Dumitru Olteanu, cât și Constantin Stancu sunt optimişti şi cred că fostul mare jucător va readuce echipa pe drumul către performanță. : “Avem încredere în banca tehnică, iar aici mă refer la antrenorul principal, Claudiu Niculescu şi la cei doi secunzi, Cornel Dobre şi Marius Stoica, iar obiectivul este acela de a ne clasa în primele şase locuri la finele sezonului 2014-2015. Dar, în eventualitatea în care echipa se va afla acolo sus, pe locurile 1 sau 2, vom ataca promovarea şi nu ne vom da la o parte. Claudiu a semnat pe o perioadă de doi ani, iar în primul an are ca obiectiv atât clasarea pe un loc fruntaş, cât şi reconstrucţia echipei, urmând ca în al doilea an să atacăm promovarea”, au fost cuvintele preşedintelui Consiliului Director de la CS Mioveni, Dumitru Olteanu.
Performanțe ca jucător
Constantin Stancu, președintele secției de fotbal a CS Mioveni are mare încredere în noul antrenor al echipei de seniori. Acesta a subliniat că Niculescu, un tehnician tânăr are toate premisele de a păși către marea performanță în antrenorat, așa cum a făcut-o și ca jucător, “Am vrut să aducem un antrenor cu nume la echipă. Claudiu Niculescu a făcut performanţă ca jucător, iar premisele pentru a avea o carieră de succes şi ca antrenor, există. Este preocupat pentru meseria aceasta, îi place foarte mult, tinde spre a face performanţă. Cu el la timonă ne dorim să ne îndeplinim obiectivele şi să facem uitat anul trecut, când realizările nu au fost cele pe care le aşteptam. Vrem ca lucrurile să înceapă să se mişte bine la echipă, iar lumea să plece mulţumită de la stadion”, a declarat Telu Stancu.
Claudiu Niculescu a antrenat sezoanele trecute pe CSM Râmnicu Vâlcea. Cu fostul dinamovist la cârmă oltenii au terminat pe locul trei campionatul anterior, fiind foarte aproape de promovare.
Adrian Dragomir

Despre Administrator

Citeşte şi ...

căutat de polițiști (1)

Bărbat de 69 de ani,căutat de polițiști

În cursul nopții de ieri, 12 spre 13 aprilie a.c., politiștii din cadrul Poliției Municipiului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar