Acasă / SPORT / Înfrângere cu capul sus

Înfrângere cu capul sus

În meciul patru, finalista de anul trecut a făcut legea în ,,Sala Sporturilor’’ din Trivale încă de la început iar la pauza mare avea un avans de 18 puncte
Mureşenii s-au impus fără probleme, conducând ostilităţile pe întreg parcursul meciului. Partida a început cu Sinadinovic, Barac, Ulmer, Durkovic şi Barro, respectiv Navickas, Jelenic, Peciukas, Brown şi Ivanovic în teren.

Piteştenii au deschis scorul, dar de la 3-2, BC Mureş a marcat 17 puncte fără a primi coş şi reuşind astfel să se distanţateze considerabil (3-19).
În urma unui un prim sfert terminat cu scorul 11-25, piteştenii au fost cei care au marcat primele patru puncte în actul al doilea, nereuşind să ameninţe poziţia mureşenilor la conducere.

Sfertul trei a debutat cu două minute fără punct marcat, BCM U Piteşti reuşind un run de 5-0, însă mureşenii începând să ameninţe şi ei coşul piteştenilor . În sfertul decisiv, diferenţa de pe tabelă s-a mărit considerabil. După un 0-6 al mureşenilor aceştia s-au distanţat la 20 de puncte (42-64), iar speranţele piteştenilor la o revenire scăzând cu fiecare minut.
Scorul final a fost stabilit de Jelenic în penultimul minut, la 52-80.

Foto : Neacşu Gabriela

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Jandarm argeșean, campion național (3)

Jandarm argeșean, campion național la Skandenberg-Armwrestling

După ce luna trecută a devenit campion național la Skandenberg-Armwrestling, la categoria 70 kg Seniori ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar