Acasă / SPORT / Înfrângere cu capul sus

Înfrângere cu capul sus

În meciul patru, finalista de anul trecut a făcut legea în ,,Sala Sporturilor’’ din Trivale încă de la început iar la pauza mare avea un avans de 18 puncte
Mureşenii s-au impus fără probleme, conducând ostilităţile pe întreg parcursul meciului. Partida a început cu Sinadinovic, Barac, Ulmer, Durkovic şi Barro, respectiv Navickas, Jelenic, Peciukas, Brown şi Ivanovic în teren.

Piteştenii au deschis scorul, dar de la 3-2, BC Mureş a marcat 17 puncte fără a primi coş şi reuşind astfel să se distanţateze considerabil (3-19).
În urma unui un prim sfert terminat cu scorul 11-25, piteştenii au fost cei care au marcat primele patru puncte în actul al doilea, nereuşind să ameninţe poziţia mureşenilor la conducere.

Sfertul trei a debutat cu două minute fără punct marcat, BCM U Piteşti reuşind un run de 5-0, însă mureşenii începând să ameninţe şi ei coşul piteştenilor . În sfertul decisiv, diferenţa de pe tabelă s-a mărit considerabil. După un 0-6 al mureşenilor aceştia s-au distanţat la 20 de puncte (42-64), iar speranţele piteştenilor la o revenire scăzând cu fiecare minut.
Scorul final a fost stabilit de Jelenic în penultimul minut, la 52-80.

Foto : Neacşu Gabriela

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Nume sonore ale sportului românesc provin din Argeș (1)

Nume sonore ale sportului românesc provin din Argeș

Nume sonore ale sportului românesc provin de pe meleagurile câmpulungene iar județul nostru se mândrește ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar