Acasă / SOCIAL / Ionel Didea, printre rectorii cu cele mai mici salarii din România

Ionel Didea, printre rectorii cu cele mai mici salarii din România

55 de milioane de lei vechi (aproximativ 1.300 de euro)-acesta este salariul lunar al rectorului Universității de Stat din Pitești, Ionel Didea. Remunerația sa lunară îl plasează pe Didea abia pe locul 22 la nivel național, într-un top realizat de Econtext privind cele mai mari 25 de salarii ale rectorilor universităților românești. Cu toate acestea, nu se poate spune despre Ionel Didea că ar fi tocmai un om sărac. Înainte de a ajunge rector, prin cabinetul său notarial s-au derulat tranzacții pe cât de spectaculoase, pe atât de profitabile.
Conform acestui top, cel mai bine plătit rector este cel al ASE București, Pavel Năstase, care primește lunar aproximativ 6.500 de euro, urmat de rectorul universității sibiene ,,Lucian Blaga’’, Ioan Bondrea (6.400 de euro) și de rectorul Universității de Vest Timișoara, Gabriel Pirtea (5.900 euro).
Citiți întregul clasament accesând următorul link: http://www.econtext.ro/finante-banci/bani/ce-salarii-uriase-au-rectorii-universitatilor-din-romania-top-25-al-celor-mai-bine-platiti-rectori.html
Dan Badea Foto : Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Topoloveniul se va înfrăți cu orașul german Poessneck

Protocol de înfrăţire

Duminică, Topoloveniul se va înfrăți cu orașul german Poessneck, sens în care o delegație avându-l ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar