Acasă / SOCIAL / IPJ ARGEȘ face angajări din sursă externă

IPJ ARGEȘ face angajări din sursă externă

IPJ-Arges
Perioada de recrutare a început în ziua de 29 iunie 2022, și se va încheia în ziua de 12 iulie 2022, (în ultima zi, doar până la orele 16:00).
Dintre cele 11 posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă, unul este pentru ofițer specialist I la Serviciul Criminalistic, Identificări Judiciare, linia de muncă – detecția comportamentului simulat, iar 10 sunt pentru agenți de poliție – ajutori șefi post din specialitatea ordine publică, în mediul rural. Posturile vacante, de ajutor de șef de post, sunt în localitățile Râca, Miroși, Aninoasa, Țițești, Vedea, Cocu, Micești, Băiculești, Valea Danului și Sălătrucu.
Anunțurile de recrutare, cu toate detaliile necesare înscrierii, precum și modelele documentelor, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a I.P.J. Argeș, fiind disponibile la link-urile:
- https://ag.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-pentru-ocuparea-unui-post-vacant-de-ofiter-specialist-i-din-cadrul-inspectoratului-de-politie-judetean-arges-serviciul-criminalistic-identificari-judiciare-linia-de-munca-detectia-comportamentului-simulat-poligraf-prin-incadrare-directa-din-sursa-externa
- https://ag.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-in-vederea-ocuparii-a-zece-posturi-vacante-de-ajutor-sef-post-prin-incadrare-directa-din-sursa-externa .
Înscrierea se poate face inclusiv în zilele nelucrătoare, perioada limită fiind ora 16:00 din ziua de 12 iulie 2022. Cererile împreună cu documentele în volum complet, specificate în anunț, trebuiesc transmise numai online, la adresa de e-mail sursaexterna@ag.politiaromana.ro , în perioada stabilită pentru înscriere.
De asemenea, tot prin încadrare directă din sursa externă, este scos la concurs un post de agent de poliție în cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Argeș, din subordinea Secției Regionalele de Poliție Transporturi Craiova, concursul pentru acest post fiind gestionat la nivelul Serviciului de Resurse Umane din cadrul I.P.J. Dolj, pentru care mai multe detalii pot fi accesate gratuit la link-ul: https://dj.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-doua-functii-agent-sursa-externa-srpt-craiova .
Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performanței fizice, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate, examinarea psihologică și medicală a candidaților.
Data examenului scris este 03 septembrie 2022, fiind aceeași pentru toate posturile scoase la concurs la nivel național.
Mult succes candidaților!

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Tiberiu Dragos Oprea

Tangouri românești și argentiniene în interpretarea Analiei Selis, la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 28 septembrie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul vocal-simfonic ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar