Acasă / EVENIMENT / Jandarm atacat într-un bar din Piteşti

Jandarm atacat într-un bar din Piteşti

Doi bărbaţi au ajuns la spital cu tăieturi pe faţă după ce au fost atacaţi cu cuţitul în timp ce se aflau la un bar din municipiu. Una dintre victime este jandarm.
Evenimentul a avut loc în jurul orei 17 a după-amiezii de sâmbătă, pe strada Exerciţiu din Piteşti, la un bar din apropierea fostului Restaurant „Carpaţi”, iar la faţa locului au intervenit poliţişti ai Secţiei 3. Din primele verificări a rezultat că Marin M., de 69 de ani, din municipiu, pensionar, era la o masă împreună cu Ion D., de 50 de ani, de asemenea din municipiu, subofiţer la Jandarmeria Argeş, care era în timpul său liber.

 La un moment dat, la masa lor a apărut Iorgu V., de 64 de ani, tot piteştean, cunoscut cu probleme psihice, şi între cei trei s-a iscat un schimb neprincipial de cuvinte. Acesta a ieşit din bar şi părea că starea conflictuală s-a încheiat. Nu a fost aşa, fiindcă nu a durat mult şi Iorgu V., care între timp se dusese acasă, a reapărut la bar şi i-a atacat pe cei doi cu un cuţit, pe care-l luase de acasă. Marin M. a fost rănit în zona ochilor, iar Ion D. a fost tăiat la ureche, după care agresorul a părăsit localul. Jandarmul, împreună cu un alt consumator, s-a luat după individ, fără a reuşi să-l prindă. Sesizaţi prin 112, la barul cu pricina au apărut poliţişti ai Secţiei 3, care au reuşit să-l identifice pe agresor, să-l imobilizeze, să-l dezarmeze de cuţitul pe care l-au găsit într-un buzunar al gecii cu care era îmbrăcat şi să-l ducă la audieri.
Cele două victime au fost preluate de o ambulanţă şi transportate la spital. Marin M., care putea să-şi piardă un ochi, a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Atât el, cât şi jandarmul rănit la ureche, au nevoie între opt şi 12 zile de îngrijiri medicale, iar în cauză a fost deschis dosar penal pentru loviri sau alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

poliţişti ai Secţiei 3
După administrarea probatoriului, Iorgu V. a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă şi încarcerat în arestul poliţiei judeţene. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Verificări pe linia transportului public de persoane (1)

Verificări pe linia transportului public de persoane

Polițiștii rutieri argeșeni au desfășurat, în cursul zilei de ieri, 31 ianuarie a.c., acțiuni pentru ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar