Acasă / SOCIAL / Judecătorul Gabriel Apostol, suspendat

Judecătorul Gabriel Apostol, suspendat

Judecătorul Gabriel Apostol nu a rămas nepedepsit de superiorii săi, după ce s-a aflat că şi-a bătut nevasta, dar şi câţiva poliţişti. Ieri, acesta a fost pus pe tuşă, pe plan profesional, drept învăţare de minte, de către colegii lui.
Pe Gabriel Apostol, judecător de profesie, şeful secţiei penale a Judecătoriei Piteşti, îl ştie o ţară întreagă după ce s-a bătut cu poliţiştii într-o benzinărie de la Autostradă şi de la concursul culinar “MasterChef” (PRO TV), unde a demonstrat că se pricepe binişor şi la cratiţă. Numai că bărbatul, mai ascuţit la limbă decât lama de cuţit, ascundea o poveste demnă mai degrabă de un film de acţiune, pentru care acum plăteşte cu vârf şi îndesat.
După ce şi-a lovit nevasta şi câţiva poliţişti, colegii săi din Consiliul Superior al Magistraturii au decis ieri să-l suspende din funcţia de judecător, pe o perioadă nedeterminată, cu atât mai mult, cu cât nici la locul de muncă nu-şi putea stăpâni furia, ţipând şi jignind pe cine îi căşuna. Acesta a avutr mai multe conflicte în ultima perioadă şi judecătorii au decis să-l suspende din funcţie până la finalizea investigaţiilor.

Ioana Constantin
Foto-www.luju.ro

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” (1)

Activitate educativă a polițiștilor locali, la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”

Miercuri, 28 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Locale Pitești au fost prezenți în mijlocul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar