Acasă / SOCIAL / La Vila Florica din Ștefănești s-a desfășurat a-V-a ediție a Taberei de șah

La Vila Florica din Ștefănești s-a desfășurat a-V-a ediție a Taberei de șah

Sub egida Sărbătorilor Argeșului și Muscelului ediția a –VIII – a, Consiliul Județean Argeș prin Centrul de Cultură “Brătianu” a organizat a-V-a ediție a Taberei de șah ce s-a desfășurat la Vila Florica din Ștefănești.
Scopul organizării unei astfel de tabere a fost acela că șahul poate influența dezvoltarea inteligenței celor care practică acest joc al minții, îmbunatățind, cu siguranță, memoria, datorită problemelor complexe pe care le oferă spre rezolvare.
La tabără de șah au participat un număr de 30 de copii pasionați de șah. În primele zile copiii au jucat partide amicale de șah, iar cei neinițiați în tainele șahului au avut ocazia să învețe acest sport al minții.
În ultima zi de tabară s-a desfășurat concursul, trăgându-se biletele pentru stabilirea partidelor. În urma concursului, premiul I a fost câștigat de Pricoapsă Daniel de la Liceul Sanitar din Pitești, premiul II de către Vorovenci Andrei de la Liceul Zinca Golescu din Pitești, premiul III de către Octavian Mihail de la Școala Nr. 6, Nicolae Bălcescu din Pitești și mențiune a primit Toma George Cosmin de la Școala Nr. 2 Vintilă Brătianu din Ștefănești. Câștigătorii au primit cupe și diplome.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Deputatul Adrian Miuțescu (2)

PREȘEDINTELE PNL ARGEȘ: “AM DEBLOCAT ȘI AM SUSȚINUT MARILE PROIECTE ALE JUDEȚULUI”

Deputatul Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, trece în revistă cele mai importante proiecte ale județului, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar