Acasă / SOCIAL / Lucian Cioacă: ‘Am văzut de sus milionul de mici împărțit de PSD în Argeș’

Lucian Cioacă: ‘Am văzut de sus milionul de mici împărțit de PSD în Argeș’

Cu ocazia zilei muncii, vicepreședintele Partidului Mișcarea Populară, pilotul Lucian Cioacă a survolat județul Argeș, la manșa unui avion Festival. Sub un cer senin, Lucian Cioacă a zburat dinspre sudul spre nordul județului și a survolat de câteva ori municipiul Pitești.

“Am decis să facem această acțiune, care poate pentru mulți pare inedită, pentru a vedea cum arată județul nostru de la înălțime. Am vrut să văd cu ochii mei ce a rămas aici după 25 de ani în care Argeșul a fost condus de PSD. Și din păcate am văzut scheletul Aro Câmpulung, terenul viran de la Arpechim, drumuri județene pline de gropi, hectare de teren lăsate în paragină. Județul nostru este extraordinar, zona de nord, Vidraru, munții sunt zone spectaculoase, avem cu ce ne mândri, dar din păcate Argeșul este plin de rănile lăsate de PSD”, a declarat Lucian Cioacă la coborârea din avion.
Şi dacă de sus se văd distrugerile ultimilor ani, la sol, socialiştii şi-au văzut liniştiţi de măruntele lor acţiuni de 1 Mai. “Am mai văzut ceva interesant de sus, grăterele sfârâind, dar și milionul de mici pe care PSD l-a comandat de Ziua Muncii. Din păcate au rămas la același nivel, acela de a păcălii oamenii cu un mic și cu o bere”, a mai spus Lucian Cioacă.

Zborul realizat de Lucian Cioacă cu ocazia zilei de 1 Mai a fost completat la sol de acțiuni de campanie care s-au derulat în mai multe comune printre care Bălilești, Stâlpeni, Aninoasa, Bascov, Băbana, Poiana Lacului, Moșoaia, Albota, Oarja, Bradu, dar și în municipiul Curtea de Argeș.
Președintele PMP Pitești Cătălin Bulf, însoțit de mai mulți tineri din cadrul OT a PMP a făcut un tur de forță în localitățile sus menționate și a stat de vorbă cu oamenii. “Am avut parte de o zi extraordinară din punct de vedere meteorologic și am completat la sol acțiunea care s-a derulat în aer. Noi am discutat cu cetățenii din mai multe localități și avem un răspuns pozitiv din partea lor în ceea ce privește Mișcarea Popuară. Oamenii s-au săturat de Ponta care te arde cu pompa, de Crina (n.r. Crin Antonescu) și de alte astfel de exemplare, oamenii vor altceva, vor Mișcare. Noi mergem pe ideea unei campanii directe, suntem în blugi, ne întâlnim cu oamenii, discutăm, găsim soluții”, a declarat președintele PMP Pitești Cătălin Bulf.
L.C

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Fernando Mihalache

Program argentinian și spaniol, la Filarmonica Pitești

Filarmonica Pitești organizează joi, 22 februarie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul simfonic ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar