Acasă / SPORT / Lupii Profa au sărbătorit alături de fani promovarea în Liga a IV-a Olt

Lupii Profa au sărbătorit alături de fani promovarea în Liga a IV-a Olt

Duminică a fost sărbătoare în cocheta bază sportivă din Profa. Lupii Profa au sărbătorit alături de fani promovarea în Liga a IV-a Olt, la capătul unui sezon dominat cu autoritate. Meciul de gală a avut loc duminică împotriva celor de la Recolta Movileni. Încurajaţi din tribune de un public superb, „Lupii” au controlat cu autoritate meciul, demonstrând că echipa este una puternică şi că poate face faţă cu brio rigorilor din Liga a IV-a. După numai 12 minute gazdele conduceau cu scorul de 3-0. La finalul primei reprize scorul a fost 4-2. În repriza secundă a urmat o adevărată casacă de goluri în poarta oaspeţilor. Opt goluri au încasat oaspeţii după pauză şi au pierdut meciul cu scorul de 12-3.
Fanii au primit tricouri şi eşarfe
Atmosfera din tribune a fost una extraordinară, organizatorii pregătind neumărate surpize. Toţi cei prezenţi la stadion au primit tricouri speciale pe care era inscripţionat faptul că Lupii Profa sunt campionii acestei serii, dar şi eşarfe. Aşa că pe toată durata partiei, suporterii au avut pe ei tricourile de campioni şi eşarfele, păstrând la finalul jocului o amintire de neuitat.

Premiaţi de conducerea AJF Olt
La meciul de la Profa a asistat şi conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Olt. Imediat după finalul meciului, preşedintele George Constantinescu a oficiat ceremonia de premiere a jucătorilor celor de la Lupii Profa. Jucătorii au primit medaliile de campioni, tricourile speciale, dar şi Cupa pentru câştigarea de o manieră autoritată a acestei serii. Petrecerea a început imediat după finalul meciului, jucătorii bucurându-se alături de fanii prezenţi la meci.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Echipa mixtă de baschet a Școlii Gimnaziale Mircea cel Bătrân (1)

Echipa mixtă de baschet a Școlii Gimnaziale Mircea cel Bătrân a făcut istorie la Cluj

Cu mândrie și bucurie, anunțăm că echipa mixtă de baschet a Școlii Gimnaziale Mircea cel ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar