Acasă / SPORT / „Mai avem de jucat 9 etape, trebuie să muncim la fel de mult!”

„Mai avem de jucat 9 etape, trebuie să muncim la fel de mult!”

nicolae_dica-scm-pitestiNicolae Dică, antrenor principal SCM Piteşti: „Jocul a fost aşa cum mă aşteptam, greu, foarte greu. Ştiam că întâlnim o echipă tânără, cu jucători ce evoluează de mult timp împreună, ne aşteptam de la ei să încerce să joace mai mult fotbal, să construiască mai mult, astăzi s-au bazat doar pe contraatacuri ale lui Constantinescu, un jucător cu expererienţă. Şi-au creat una, două ocazii, nimic mai mult. Îi felicit pe elevii mei pentru atitudinea avută, pentru joc, pentru rezultat. Obiectivul nostru este promovarea. Ne bucurăm că după patru etape am ajuns pe primul loc, am recuperat acel handicap de 7 puncte pe care-l aveam faţă de echipa ce era pe primul loc, CN Dinicu Golescu Muscelul Câmpulung. Deocamdată nu s-a terminat campionatul, mai avem de jucat 9 etape, trebuie să muncim la fel de mult. Le-am spus băieţilor înainte de acest joc că am ajuns într-un moment în care depindem doar de noi, trebuie să fim modeşti în continuare, să muncim cu multă conştiinciozitate, să luăm fiecare meci în parte şi să venim cu 3 puncte.”

emil_ursu-concordia-chiajna-fotopress24.roEmil Ursu, antrenorul principal al echipei Concordia Chiajna II: „Un meci bun, peste nivelul ligii a treia şi chiar a doua. A fost o partidă ce a opus două formaţii echilibrate, cu un plus de posesie al gazdelor, dar şi noi ne-am creat ocazii de a marca, la scorul de 0-0, am avut, de exemplu, trei contraatacuri ce se puteau transforma în goluri. Am primit gol la o fază fixă, când fundaşul meu a dormit, şi scorul s-a terminat 1-0 în favoarea echipei SCM Piteşti. O formaţie bună ce merită să promoveze. Pe acest stadion am evoluat şi eu cândva şi erau în tribune 25 mii de spectatori, mă apucă nostalgia. Un asemenea oraş avid de fotbal, să sperăm că va ajunge în prima ligă. Piteştiul l-a dat ţării pe cel mai bun fotbalist, Nicolae Dobrin şi este mare păcat să nu aveţi o echipă care să vă reprezinte la cel mai înalt nivel. Din această serie, echipe bune mai sunt Turnu Mărgurele şi CS Afumaţi. Aş mai preciza şi faptul că piteştenii nu au avut cine ştie ce ocazii astăzi, doar la fazele fixe pe care cred că le exersează. Acolo s-a făcut diferenţa pentru că jocul a fost echilibrat. Grecu, autorul golului, este un jucător de perspectivă, care a ieşit în evidenţă şi în runda precedentă în jocul de la Afumaţi”.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

retinut-politie-fotopress-24ro

A stat o noapte în arest

Poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Bascov, sub coordonarea procurorului, au continuat cercetările într-un dosar penal ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar