Acasă / SOCIAL / „Marea curăţenie naţională”

„Marea curăţenie naţională”

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arges în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană Umanitara pentru Tineret Arges si Tineretul Conservator din Arges, a organizat pe 28 septembrie, sub egida proiectului naţional „Let`s do it, Romania!” o acţiune de ecologizare la Centrul de Agrement Valea Mare, aflat in patrimoniul Ministerului Tineretului si Sportului.
Au răspuns invitaţiei de a participa la „marea curăţenie naţională” aproximativ 40 de tineri entuziasti, care au dorit să presteze muncă voluntară, alaturi de angajaţi ai DJST Arges, pentru un scop nobil, acela de a readuce la „lumina” o frumoasa cladire de patrimoniu, aflata in conservare de mai multa vreme. Echipaţi cu materiale de curăţenie (saci de folie, mănuşi, lopeţi, mături) şi cu multă poftă de muncă, voluntarii au strâns gunoaiele din jurul taberei, dar au contribuit şi la amenajarea interiorului Conacului. „Chiar daca nu sunt bani alocati pentru aceasta tabara, ne dorim ca in anul care vine sa atragem sponsorizari importante cu care sa reusim sa organizam in interiorul acestei locatii diverse activitati social-culturale pentru tineri”, a declarat directorul adjunct Adrian Bughiu, coordonatorul actiunii din partea DJST Arges.
Iniţiativa a fost susţinută cu entuziasm de catre toate partile implicate in aceasta actiune, încurajându-se astfel promovarea voluntariatului ca factor de dezvoltare personala si comunitara.
Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

controale ISU

25 de controale și sancțiuni în cuantum de 302.500 lei, aplicate de inspectorii de prevenire argeșeni

În intervalul 12 – 18 februarie 2024, inspectorii de prevenire argeșeni au desfășurat, în județul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar