Acasă / SOCIAL / ,, Măsuri adoptate de jandarmi cu ocazia începerii anului şcolar“

,, Măsuri adoptate de jandarmi cu ocazia începerii anului şcolar“

Cu ocazia începerii anului şcolar, jandarmii argeşeni vor începe derularea unor măsuri în incinta şi în zona adiacentă instituţiilor de învăţământ preuniversitar având printre obiectivele stabilite şi prevenirea şi combaterea delincvenţei juvenile.
În acest sens I.J.J. Argeş a încheiat un parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş prin care cele 2 instituţii au stabilit ca jandarmii specializaţi în prevenirea şi combaterea faptelor antisociale să desfăşoare activităţi preventiv-educative în instituţiile de învăţământ din judeţul Argeş.
Jandarmii vor patrula auto şi pedestru în zona instituţiilor de învăţământ, în special pe timpul sosirii şi plecării elevilor la / de la cursuri, vor menţine legătura cu personalul de pază care are atribuţii privind reglementarea accesului în instituţiile de învăţământ pentru a se informa cu privire la eventuale evenimente negative în vederea asigurării unui climat de normalitate şi siguranţă civică.
O atenţie deosebită va fi acordată informării reciproce privind înregistrarea actelor de violenţă în zona unităţilor de învăţământ între instituţiile aparţinând Ministerului Afacerilor Interne şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş.
Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

transport-de-material-lemnos-confiscat-11

Nu avea calitatea de transportator autorizat pentru această activitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au finalizat verificările privind activitățile de transport ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar