Acasă / EVENIMENT / Măsuri de ordine pentru perioada 28 – 30 iulie 2023

Măsuri de ordine pentru perioada 28 – 30 iulie 2023

Și în acest sfârșit de săptămână, Jandarmeria Argeș, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor lua măsuri pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, la evenimentele cu public numeros organizate în zona de competență.
Vom asigura măsurile de ordine la manifestările sportive, în data de 29.07.2023 care au loc la Sala Sporturilor Mioveni și Sala Sporturilor Pitești Arena.
Vom fi alături de participanții la evenimentele cultural artistice ce se vor desfășura în județul Argeș, în data de 30.07.2023, cu prilejul „Zilei Comunei Țițești”, ”Zilei Comunei Domnești” și al ”Zilei Comunei Suseni”, pentru ca aceștia să petreacă momente liniștite, în siguranță, asigurându-ne că evenimentele rămân sigure, pentru cei care aleg să se bucure împreună cu cei dragi, de atmosfera festivă.

Jandarmii recomandă participanţilor la aceste manifestări:

- să aibă un comportament adecvat pe timpul desfăşurării acestora şi să se conformeze indicaţiilor date de către forţele de ordine şi de organizatori pentru evitarea încălcării normelor legale în vigoare.
– să acorde o atenţie sporită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje);
– părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii, pentru a evita situaţiile de rătăcire şi pentru a preveni eventualele accidente.
Reamintim tuturor cetăţenilor  faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Comemorarea a 20 de ani  Mihăilești, Buzău

Comemorarea a 20 de ani de la tragicul accident din Mihăilești, Buzău

În data de 24 mai 2004, destinul a scris o pagină însângerată a istoriei pompierilor ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar