Acasă / EVENIMENT / Măsuri de ordine publică adoptate de Jandarmeria Argeș la meciul de fotbal CSA Steaua-FC Metaloglobus București

Măsuri de ordine publică adoptate de Jandarmeria Argeș la meciul de fotbal CSA Steaua-FC Metaloglobus București

Jandarmii argeșeni vor fi prezenți mâine, 12 august 2023, pentru a asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării meciului de fotbal din Liga a II-a dintre echipele CSA Steaua și FC Metaloglobus București, care va avea loc începând cu ora 12:00, la Stadionul Orășenesc Mioveni.

Jandarmeria-Arges-FotoPress-24.ro_

În conformitate cu Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, intrarea în arenă, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în Sala Sporturilor Trivale Pitești se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.
Accesul publicului se realizează pe bază de bilete, abonamente sau invitații, începând cu ora 10.30.
Atragem atenția cetățenilor asupra faptului că strada Stadionului din Mioveni va fi închisă circulației rutiere, astfel că recomandăm folosirea rutelor ocolitoare.
Totodată, în vederea fluidizării accesului în arenă, recomandăm suporterilor CSA Steaua să folosească locurile destinate din tribuna a II-a.
Jandarmeria Argeș recomandă spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
De asemenea, facem precizarea că legislația în vigoare interzice următoarele:
deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice;
afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență;
accesul în arenă cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol siguranța participanților;
aruncarea asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.
Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive și sunt obligați să se supună la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Comemorarea a 20 de ani  Mihăilești, Buzău

Comemorarea a 20 de ani de la tragicul accident din Mihăilești, Buzău

În data de 24 mai 2004, destinul a scris o pagină însângerată a istoriei pompierilor ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar