Acasă / EVENIMENT / Măsuri de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal – CS Mioveni – FC Petrolul Ploiești

Măsuri de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal – CS Mioveni – FC Petrolul Ploiești

Gruparea-de-Jandarmi-Mobilă-Craiova-FotoPress24.ro_

Sâmbătă, 21 ianuarie a.c., jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal, dintre echipele CS Mioveni – FC Petrolul Ploiești, care se va disputa pe Stadionul Orășenesc Mioveni, începând cu ora 17.00.
Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la și de la stadion, precum şi pe timpul desfășurării meciului de fotbal, aflându-se în imediata apropiere a arenei sportive.
Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 15:00, doar pe bază de bilete sau invitații.

Măsuri-de-ordine-și-siguranță-publică
Pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului sportiv, adresăm spectatorilor următoarele recomandări:
– să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
– în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forţelor de ordine din zonă;
– părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii.
În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractată de organizator. Pentru a evita producerea unor incidente, recomandăm suporterilor să evite deplasarea în grupuri mari la sau de la arena sportivă, să nu se implice în acte care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de agresivitate verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.
De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.
Vă mulțumim tuturor pentru înțelegerea manifestată față de măsurile de siguranță luate pentru desfășurarea acestui eveniment sportiv.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Acțiune a polițiștilor rutieri împreună cu specialiștii RAR (2)

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri în ultimele 48 de ore

În zilele de 17 și 18 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar