Acasă / EVENIMENT / Măsuri de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal, dintre echipele CS Mioveni –AFC Botoșani

Măsuri de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal, dintre echipele CS Mioveni –AFC Botoșani

Măsuri de ordine și siguranță publică în Cupa României, cu ocazia desfășurării meciului de fotbal dintre echipele CS Mioveni –AFC Botoșani. Jandarmii argeșeni vor asigura astăzi, 08.11.2022, începând cu ora 14.00, măsuri de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele CS Mioveni și AFC Botoșani, în cadrul Cupei României, la Stadionul Orășenesc din Mioveni.
În conformitate cu Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.
Accesul publicului se realizează pe bază de bilete, abonamente sau invitații, începând cu ora 14.30.

Măsuri de ordine și siguranță publică

Pentru ca evenimentul să se desfășoare fără incidente, Jandarmeria Argeș recomandă spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
De asemenea, precizăm că legislația în vigoare interzice persoanelor fizice următoarele:
deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice, spectatorii neavând voie să dețină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.
afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență.
accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol siguranța participanților.
aruncarea asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.
Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive și sunt obligați să se supună la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Acțiune a polițiștilor rutieri împreună cu specialiștii RAR (2)

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri în ultimele 48 de ore

În zilele de 17 și 18 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar