Acasă / EVENIMENT / MEMBRII UNEI GRUPĂRI DE TRAFIC DE CANNABIS, PRINŞI ÎN FLAGRANT

MEMBRII UNEI GRUPĂRI DE TRAFIC DE CANNABIS, PRINŞI ÎN FLAGRANT

Poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii organizate Piteşti, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.- S.T. Piteşti, au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de droguri de risc, care acţiona în judeţul Argeş. Doi dintre membrii grupării au fost reţinuţi.

Vineri 8 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul B.C.C.O. Piteşti, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Piteşti, au desfăşurat o acţiune pentru prinderea umnor suspecţi de trafic de droguri de risc.

Poliţiştii antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. suspectau o grupare de trafic de cannabis, care acţiona pe raza municipiului Câmpulung şi a localităţii Schitu-Goleşti, judeţul Argeş. În fapt, gruparea infracţională, formată din 6 membri, cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani. Se presupune că acţiona în judeţul Argeş, iar drogurile ar fi fost erau primite de la cetăţeni români care locuiesc în Spania. De asemenea, unii dintre membrii grupării ar fi achiziţionat seminţe din Olanda şi ar fi cultivat plante de cannabis într-o locuinţă din Câmpulung şi pe un tren viran din Schitu-Goleşti.

În urma a două acţiuni de prindere în flagrant organizate în municipiului Câmpulung şi a localităţii Schitu-Goleşti, judeţul Argeş, au fost surprinşi doi suspecţi, în momentul în care comercializau cantităpţile de 15 , respectiv 20 de grame de cannabis.

În urma percheziţiior efectuate la domiciliile acestora, au mai fost găsite 50 de grame de cannabis şi 8.000 de lei, bani susceptibili a proveni din vânzarea drogurilor.

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul poliţiei municipiului Câmpulung.

În urma probatoriului administrat în cauză, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cei doi suspecţi prinşi în flagrant. Cercetările sunt continuate faţă de toţi membrii grupării, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 2 Legea 143/2000.

M.N

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Acțiune a polițiștilor rutieri împreună cu specialiștii RAR (2)

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri în ultimele 48 de ore

În zilele de 17 și 18 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar