Acasă / SOCIAL / Mesaj către Pendiuc: ‘Domnule primar, intraţi în legalitate’

Mesaj către Pendiuc: ‘Domnule primar, intraţi în legalitate’

Laurenţiu Achimescu, director executiv al Direcţiei de Sport şi Tineret Argeş, îl roagă pe primarul Pendiuc să intre în legalitate. Acesta susţine că primarul Piteştiului a început lucrările pentru pista de atletism pe terenul DJST, ca şi cum acel teren ar fi proprietatea personală a primarului.
Laurenţiu Achimescu atrage atenţia că se apropie Balcaniada de atletism, competiţie care are loc la Piteşti, şi întrucât la această pistă de atletism municipalitatea se speteşte de 10 ani, sunt toate şansele ca municipiul Piteşti să nu poată onora această competiţie. Mai trebuie construită o a doua pistă, pentru încălzire şi antrenament. Primarul a considerat că trebuie începută construirea pistei pe terenul DJST Argeş.
„Domnul primar a considerat că trebuie începută construirea pistei pe terenul DJST. Au început lucrările fără să întrebe absolut nimic. Au intrat în pământul acela ca şi cum ar fi proprietatea personală a primarului. Trebuia dată o Hotărâre de Guvern pentru a trece acel teren în proprietatea municipalităţii. Este vorba de peste 10.000 metri pătraţi”, spune directorul Achimescu.

La final, directorul DJST Argeş îi adresează primarului Pendiuc o rugăminte: „Domnule primar, vă rog, cu toată dragostea pe care v-o port, intraţi în legalitate!”

Sursa text :argesenii.ro Foto – Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Minora dispărută de la domiciliu a fost găsită

Minora dispărută de la domiciliu a fost găsită

Minora din Mioveni, a cărei plecare voluntară a fost sesizată în această seară, 16 aprilie ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar