Acasă / SOCIAL / Ministrul Muncii va fi prezent la Piteşti

Ministrul Muncii va fi prezent la Piteşti

Mariana Câmpeanu, Ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale va fi prezentă, pe data de 12 septembrie la Piteşti,  la o dezbatere ce va avea loc în aula Universităţii Constantin Brâncoveanu. Alături de doamna Ministru vor fi prezenţi toţi directorii Inspectoratelor Teritoriale de Muncă din judeţele ce aparţin regiunii Sud-Muntenia. Prefectul de Argeş, Cristian Soare a precizat că în cadrul acestei întâlniri vor fi discutate probleme legate de controlul şi securitatea în muncă, însă se va dezbate şi problema regionalizării. Ministrul Muncii se va deplasa şi la Uzina de Automobile Dacia de la Mioveni, acolo unde urmează să se întâlnească cu directorul Jerome Olive.

Reamintim cititorilor că Prefectul de Argeş, Cristian Soare a propus semnarea unui memorandum de către toţi parlamentarii din judeţ, ce urmează a fi trimis ministrului Mariana Câmpeanu. Prin acest memorandum, autorităţile argeşene vor cere centre regionale ale Ministerului Muncii şi în Argeş, în condiţiile în care, multe dintre instituţiile publice au fost mutate în alte judeţe.

Cristian Toma

Despre Administrator

Citeşte şi ...

transport-de-material-lemnos-confiscat-11

Nu avea calitatea de transportator autorizat pentru această activitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au finalizat verificările privind activitățile de transport ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar