Acasă / SPORT / Mioveniul devine capitala handbalului

Mioveniul devine capitala handbalului

Capul de afiş al evenimentelor sportive ce vor avea loc în această săptămână, în Argeş, îl ţine jocul pe care naţionala de handbal feminin a României îl va susţine la Mioveni. Miercuri, tricolorele vor disputa un meci de calificare la EURO, primul din actuala campanie, împotriva selecţionatei Insulelor Feroe. Partida este programată miercuri, 6 octombrie, la ora 18.

Tricolorele au sosit deja la Mioveni, acolo unde se află în cantonament, şi s-au antrenat deja în cocheta sală. Este o premieră în noua Sală a Sporturilor din localitate, o sală ce merită văzută de iubitorii handbalului.

„Mulţumim comunităţi din Mioveni pentru găzduire. Din informaţiile noastre, Cristina Neagu nu va participa nici la Campionatul Mondial din decembrie. Am emoţii la aceste meciuri de calificare. Avem o echipă preponderent tânără care nu mai are acel punct de sprijin în Cristina Neagu. Mesajul meu către iubitorii de handbal din Mioveni şi Argeş este să vină alături de noi. Aceste fete au scris pe spate România, nu doar pentru ele, ci pentru toată lumea”, a declarat la Mioveni, Alexandru Dedu, preşedintele FRH. Pe lângă evenimentul mai sus menţionate, în luna noiembrie Mioveniul găzduieşte în premieră ediţia din acest an a Trofeului Carpaţi.

Se vând deja bilete

Mioveniul devine capitala handbalului

Biletele sunt disponibile pe bilete.ro şi la casa de bilete a Sălii Sporturilor Mioveni. Costul unui bilet este de 20 de lei.

Spectatorii sunt obligaţi să respecte regulamentul. Regulile EHF privind igiena sunt extrem de stricte, de aceea în sală vor avea acces doar spectatorii vaccinaţi anti-Covid, cei care au trecut prin boală. sau care au un test negativ.Copiii sub 12 ani pot intra gratuit în sală dacă sunt însoţiti de un adult.

Purtarea măştii este obligatorie.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

FC ARGES - FC BOTOSANI (16)

FC Botoşani a obținut o victorie la limită…

FC Argeș – FC Botoșani 0-1(0-1) A marcat: Edjouma(min.43) FC Argeș a încheiat prima parte ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar