Acasă / SOCIAL / ,, Misiuni asigurate de jandarmi în perioada Sărbătorilor Pascale“

,, Misiuni asigurate de jandarmi în perioada Sărbătorilor Pascale“

În perioada 17 – 18.04.2014 personalul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş a asigurat măsuri de ordine în sistem integrat (20 de patrule mixte poliţist – jandarm şi 6 patrule independente de jandarmi) pe timpul slujbelor religioase Denia celor 12 Evanghelii ” şi „Denia Prohodului Domnului” la lăcaşurile de cult din municipiile şi oraşele judeţului Argeş.
În perioada 19 – 20.04.2014, 108 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean au asigurat măsuri de ordine şi siguranţă publică pe raza a 9 localităţi (Piteşti, Mioveni, Ştefăneşti, Costeşti, Topoloveni, Curtea de Argeş, Câmpulung, Piscu Negru, Arefu) la 28 lăcaşuri de cult pe timpul manifestărilor prilejuite de sărbătoarea creştin ortodoxă „Învierea Domnului – Sfintele Paşti”.
La manifestările religioase asigurate de jandarmi a participat un public numeros, estimat la aproximativ 28000 de persoane.
Pe timpul asigurării măsurilor de ordine cu ocazia manifestărilor religioase, jandarmii nu au constatat abateri de la cadrul de normalitate, încălcări ale normelor de convieţuire socială.
Totodată în perioada sărbătorilor Pascale, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş au participat la acţiuni în colaborare cu Garda Naţională de Mediu – Serviciul Judeţean Argeş în scopul respectării prevederilor legale referitoare la desfăşurarea activităţilor de picnic.

 

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” (1)

Activitate educativă a polițiștilor locali, la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”

Miercuri, 28 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Locale Pitești au fost prezenți în mijlocul ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar