Acasă / EVENIMENT / Mobilitatea din Mislinja, Slovenia – Proiectul ERASMUS+ „Enriching unity with cultural diversity”

Mobilitatea din Mislinja, Slovenia – Proiectul ERASMUS+ „Enriching unity with cultural diversity”

Proiectul ERASMUS (62)

Ultima mobilitate din cadrul proiectului Erasmus+ a fost in Mislinja, Slovenia, tara coordonatoare.
Cadrele didactice de la Școala Gimnazială „Nicolae Simonide” Pitești, România – CAMELIA STOICA, RODICA FIRICEL, DIANA CORBEANU, DANA VÎJAN – membre în echipa proiectului, împreună cu partenerii din Spania, Turcia, Portugalia și Estonia au participat la ultimele activități ale acestui proiect, acestea desfășurându-se în următoarele locații : Mislinja, Piran, Postojna, Ljubljana, Bled, Zreče.
Obiectivul proiectului a fost acela de a transmite și celorlalți informații despre cultura specifică, gastronomie, dansuri tradiționale, costume populare și tradiții specifice. De aceea, pe parcursul celor 3 ani cu toții am făcut tot posibilul ca aceste cunoștințe specifice fiecărui popor să depășească granițele geografice pentru a fi cunoscute de cât mai mulți profesori, copii, dar și de către familiile acestora.
Prin flexibilitate, adaptare la condițiile de mediu și încredere în forțele proprii am reușit să depășim toate provocările apărute și să ne atingem obiectivul, promovând școala, orașul, țara. Acest schimb de experiență a fost benefic pentru toți și fiecare dintre noi va aplica ceea ce a acumulat. Mulțumim pentru implicare tuturor partenerilor noștri !

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Biciclist-spulberat-de-o-masina

Biciclist lovit de mașînă în orașul Mioveni

În urmă cu puțîn timp,un accident rutier s-a produs în orașul Mioveni, bulevardul Dacia, în ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar