Acasă / SOCIAL / Nicolescu a fost declarat incompatibil

Nicolescu a fost declarat incompatibil

Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş a fost declarat incompatibil de către judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Nicolescu a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate după ce acesta a încheiat mai multe contracte între Consiliul Judeţean Argeş şi firmele în care acesta era acţionar. Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au hotărât că Nicolescu este incompatibil , decizia fiind definitivă şi irevocabilă. Vor fi făcute alegeri la Consiliul Judeţean Argeş.

Constantin Nicolescu este acuzat de către ANI că ar fi încheiat mai multe contracte între firme la care este acţionar şi instituţii aflate în subordinea CJ Argeş, acesta având mai multe beneficii în urma acestor contracte.
În declaraţiile de interese şi de avere, Nicolescu nu a menţionat calitatea de acţionar deţinută la mai multe firme. Reprezentanţii ANI susţin că Nicolescu a încheiat 14 contracte între Consiliul Judeţean Argeş sau instituţii şi servicii publice aflate sub coordonarea, în subordinea sau sub autoritatea instituţiei cu SC Autopro Mond SA şi SC Mac Auto SA (societăţi la care Constantin Nicolescu este acţionar majoritar, în procent de 92,194%, respectiv 63,08%).
Constantin Nicolescu a fost declarat incompatibil de către ANI. Nicolescu a atacat această decizie în instanţă, proces care s-a judecat la Curtea de Apel Târgu Mureş.
După decizia data de judecătorii de la Curtea de Apel Târgu Mureş, reprezentanţii ANI au făcut recurs la această decizie, recurs care s-a judecat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au hotărât starea de incompatibilitate în care se află Constantin Nicolescu şi astfel se vor face alegeri la Consiliul Judeţean Argeş. Vom reveni
Sursa : http://www.argesenii.ro

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Poliție Județean Argeș

Un polițist riscă să își piardă locul de muncă

Având în vedere informațiile apărute în spatiul public, privind o situație semnalată de o instituție, ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar