Acasă / SOCIAL / O nouă șansă pentru șomerii de la Arpechim

O nouă șansă pentru șomerii de la Arpechim

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca va informeaza cu privire la desfasurarea serviciilor de Consultanta in Initierea unei Afaceri pentru persoanele disponibilizate de la Oltchim, Directia Petrochimica Bradu.

 In cadrul serviciilor de Consultanta in Initierea unei Afaceri au participat 53 de persoane, dintre care, in proportie de 90%, sunt persoane disponibilizate de la Arpechim, care la serviciile de preconcediere au optat pentru desfasurarea unei activitati pe cont propriu (initierea unei afaceri).

Serviciile de Consultanta in Initierea unei Afaceri se vor desfasura pe parcursul a trei etape, dupa cum urmeaza:

In prima etapa se vor identifica, inregistra si consilia persoanele din grupul tinta in vederea identificarii potentialilor antreprenoriali.

A doua etapa reprezinta etapa de pregatire in domeniul antreprenoriatului. In aceasta etapa, cei 30 de beneficiari sunt impartiti in 2 grupe, fiecare grupa urmand sa participe zilnic la patru ore de curs si patru ore de seminar.

Etapa a treia este etapa finala in care are loc alegerea doemniului de activitate si a afacerii viitoare, intocmirea propriu-zisa a planului de afaceri si intocmirea dosarului cu documente pentru inregistrarea unei noi firme.

Dan Badea  Foto : Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

căutat de polițiști (1)

Bărbat de 69 de ani,căutat de polițiști

În cursul nopții de ieri, 12 spre 13 aprilie a.c., politiștii din cadrul Poliției Municipiului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar