Acasă / EVENIMENT / O tânără de 20 de ani fost luată cu forţa de la domiciliu

O tânără de 20 de ani fost luată cu forţa de la domiciliu

Patru bărbaţi care au răpit o tânără de 20 de ani din comuna argeşeană Slobozia au fost prinşi de poliţişti, joi, pe DN 7. În autoturismul cu care se deplasau a fost găsită şi victima.

Suspecţii au fost identificaţi şi prinşi în urma unei ample operaţiuni de căutare, declanşată după un apel la 112 care anunţa că o femeie a fost luată cu forţa de la domiciliu.
Un cetăţean din comuna Slobozia a anunţat că în casa unei vecine au pătruns mai mulţi bărbaţi, care au luat-o cu forţa pe concubina fiului proprietarei şi au urcat-o într-o maşină, apoi au plecat către o destinaţie necunoscută.
Anchetatorii au stabilit că răpitorii au pătruns fără drept în casa în care locuia victima şi au agresat-o pe proprietară.
După declanşarea operaţiunii „Năvodul”, care implică o reacţie rapidă a poliţiştilor la nivel judeţean, suspecţii au fost blocaţi pe DN 7, pe raza comunei Drăganu.
Cei patru bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei Costeşti, pentru audieri. Ei sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate şi lovire.

Sursa text: argesenii.ro Foto-Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Biciclist-spulberat-de-o-masina

Biciclist lovit de mașînă în orașul Mioveni

În urmă cu puțîn timp,un accident rutier s-a produs în orașul Mioveni, bulevardul Dacia, în ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar