Acasă / SOCIAL / Pendiuc vrea să îi plătească pe piteșteni

Pendiuc vrea să îi plătească pe piteșteni

Acum că legea câinilor maidanezi a fost declarată constituționlă, edilii au posibilitatea să scape comunitățile pe care le reprezintă, de animalele de pe stradă. Cu toate acestea, primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc a invocat faptul că semnarea unui contract cu o firmă de strângere a câinilor maidanezi ar putea însemna un efort financiar semnificativ. Astfel că edilul și-a exprimat intenția de a demara un proiect, prin care să fie plătiți cetățenii ce aduc câini vagabonzi de pe străzi la puncte de colectare.
Municipiul Pitești se confruntă de mai mulți ani cu problema câinilor vagabonzi, edilul afirmând, de fiecare dată, că această problemă nu poate fi soluționată, din cauza unei legi proaste.
În data de 25 septembrie, CCR a declarat legea câinilor fără stăpân, drept constituțională, astfel că autoritățile locale au posibilitatea să colecteze câinii de pe străzi, dar să îi și eutanasieze în condițiile în care, timp de 14 zile, aceștia nu sunt revendicați sau adoptați.
Cristian Toma Foto : Mihai Neacsu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

transport-de-material-lemnos-confiscat-11

Nu avea calitatea de transportator autorizat pentru această activitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești au finalizat verificările privind activitățile de transport ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar