Acasă / EVENIMENT / Percheziţii la persoane bănuite de proxenetism

Percheziţii la persoane bănuite de proxenetism

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Argeş şi procurorii D.I.I.C.O.T. efectuează 6 percheziţii pentru probarea activităţii infracţionale şi depistarea mai multor persoane bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat, proxenetism, precum şi de săvârşirea de infracţiuni de natură judiciară.

La data de 26 martie a.c., politiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti, cu sprijinul poliţiştilor de la B.C.C.O. Timişoara şi Craiova organizează o acţiune în vederea depistării mai multor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi proxenetism.

Astfel, sunt efectuate 6 percheziţii, 3 în municipiul Timişoara, 2 în comuna Unirea, judeţul Dolj şi una în municipiul Piteşti, la liderii şi membrii grupării.

Totodată se pun în aplicare 14 mandate de aducere emise pe numele mai multor persoane.

Din verificările efectuate a rezultat că în perioada 2011-2014, persoanele bănuite, s-au constituit într-o grupare infracţională organizată având ca scop determinarea, înlesnirea şi obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către 10 tinere, dintre care au fost identificate până în prezent şase.

Membrii grupării postau anunţuri de oferire de servicii sexuale în ziarele locale, în scopul racolării unui număr cât mai mare de clienţi. Raporturile sexuale se consumau în apartamente închiriate de către membrii grupării, iar toţi banii obţinuţi din această activitate, peste 50.000 de euro, au fost însuşiţi în totalitate de aceştia.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

furt arbori (1)

Reținuți de polițiști pentru tăiere ilegală de arbori și furt de arbori

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au continuat cercetările într-un dosar penal, întocmit ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar