Acasă / EVENIMENT / Perchezitii la suspectii de furturi din locuinte

Perchezitii la suspectii de furturi din locuinte

In aceasta dimineata poliţişti din cadrul I.P.J. Argeş, Serviciul Ordine Publică şi Poliţia Municipiului Piteşti, în baza autorizaţiilor emise de către Judecătoria Piteşti, efectueaza un număr de 12 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Argeş şi una pe raza judeţului Olt.
Sunt vizate un numar de 13 persoane care sunt cercetate pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat, constând în aceea că din luna iunie a anului 2013 şi până în prezent au sustras produse petroliere (ulei electroizolant) din transformatoarele electrice aparţinând S.C. CEZ DISTRIBUŢIE, cabluri telefonice aparţinând S.C. ROMTELECOM, precum şi bunuri din locuinţe de pe raza comunelor Poiana Lacului şi Vedea, jud. Argeş şi a localităţilor limitrofe, prejudiciul estimat adus patrimoniului privat fiind de aproximativ 150.000 RON.
La acţiune participă un număr de 65 poliţişti din cadrul I.P.J. Argeş şi 38 militari jandarmi din cadrul I.J.J. Argeş şi se desfăşoară cu sprijinul S.I.P.I. Argeş fiind folosite 22 autovehicule

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Incendiu

Incendiu la un service auto din zona CNCD

Foto :Mihai N. Incendiu la o construcție (posibil service) din zona CNCD, municipiul Pitești.Intervin pompierii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar