Acasă / EVENIMENT / Persoane bănuite de trafic de minori

Persoane bănuite de trafic de minori

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Argeş şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat în această dimineaţă 4 percheziţii domiciliare, în judeţul Argeş, la locuinţele mai multor persoane bănuite de trafic de minori.

La data de 24 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au efectuat 4 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului, în municipiul Piteşti şi comunele Bradu şi Stolnici, pentru destructurarea unei grupări infracţionale organizate, specializată în exploatarea sexuală de persoane minore.

Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2012 – 2014, o grupare constituită din 3 persoane din municipiul Piteşti, ar fi recrutat, adăpostit şi constrâns prin violenţă mai multe tinere, în scopul de a întreţine relaţii sexuale cu clienţi racolaţi prin intermediul anunţurilor publicate în presa locală.

Persoanele sunt bănuite că ar fi obţinut, în urma activităţilor desfăşurate, peste 50.000 de lei.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor telefoane mobile, o tabletă, un laptop, bani şi înscrisuri.

4 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti, pentru audieri.

Faţă de trei dintre acestea a fost dispusă reţinerea pe bază de ordonanţă, pentru comiterea infracţiunii de trafic de minori, urmând a fi prezentate Tribunalului Argeş cu propunere de arestare preventivă. O persoană este cercetată în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea infractorului.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R..

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Conduceau-cu-viteză-excesivă

Vitezomanii, potoliţi de poliţişti. “Zburau” pe şosele cu peste 131 km/h

Depistați de polițiști conduicând cu viteză excesivă În ziua de 12 aprilie a.c., polițiștii Formațiunii ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar