Acasă / EVENIMENT / Persoane depistate după ce au sustras bunuri dint-o locuinţă

Persoane depistate după ce au sustras bunuri dint-o locuinţă

Poliţiştii Oraşului Topoloveni au fost sesizaţi telefonic de către C.C., despre faptul că mai multe persoane au intrat fără drept în proprietatea lui B.E., s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au identificat la domiciliul unei alte părţi vătămate, respectiv I.G., de 75 ani, din Topoloveni, un număr de 5 persoane, din Mun. Craiova.
Urmare a investigaţiilor efectuate s-a stabilit că dintr-un corp de mobilier au fost sustrase o suma de bani, respectiv 13.100 lei şi mai multe bijuterii, în valoare de circa 1.500 lei.
Cu ocazia controlului corporal, asupra uneia din persoanele identificate a fost identificată una din bijuteriile sustrase.
În cauza s-a dispus efectuarea urmăririi penale faţă de V.C., de 57 ani, V.C., de 43 ani, M.M., de 32 ani, N.D.L., de 65 ani şi o minoră de 16 ani, toate din Mun. Craiova, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228, 229 C.p..
Totodată a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor un autoturism cu care acestea se deplasau.
Faţă de cele 4 persoane adulte s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind introduse în arestul IPJ Vâlcea, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de arestare preventivă

Despre Administrator

Citeşte şi ...

aparatele de marcat fiscale

Agenți economici sancționati că nu utilizau aparatele de marcat fiscale

Activități de combatere a comerțului ilicit În perioada 17-18 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar