Acasă / EVENIMENT / Persoane depistate după ce au sustras bunuri dint-o locuinţă

Persoane depistate după ce au sustras bunuri dint-o locuinţă

Poliţiştii Oraşului Topoloveni au fost sesizaţi telefonic de către C.C., despre faptul că mai multe persoane au intrat fără drept în proprietatea lui B.E., s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au identificat la domiciliul unei alte părţi vătămate, respectiv I.G., de 75 ani, din Topoloveni, un număr de 5 persoane, din Mun. Craiova.
Urmare a investigaţiilor efectuate s-a stabilit că dintr-un corp de mobilier au fost sustrase o suma de bani, respectiv 13.100 lei şi mai multe bijuterii, în valoare de circa 1.500 lei.
Cu ocazia controlului corporal, asupra uneia din persoanele identificate a fost identificată una din bijuteriile sustrase.
În cauza s-a dispus efectuarea urmăririi penale faţă de V.C., de 57 ani, V.C., de 43 ani, M.M., de 32 ani, N.D.L., de 65 ani şi o minoră de 16 ani, toate din Mun. Craiova, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228, 229 C.p..
Totodată a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor un autoturism cu care acestea se deplasau.
Faţă de cele 4 persoane adulte s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind introduse în arestul IPJ Vâlcea, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de arestare preventivă

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Biciclist-spulberat-de-o-masina

Biciclist lovit de mașînă în orașul Mioveni

În urmă cu puțîn timp,un accident rutier s-a produs în orașul Mioveni, bulevardul Dacia, în ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar