Acasă / EVENIMENT / Pitești : Copaci și crengi căzute pe autoturisme.O conductă de gaze a fost avariată!

Pitești : Copaci și crengi căzute pe autoturisme.O conductă de gaze a fost avariată!

Sesizare de copac căzut pe un autoturism în municipiul Pitești, strada Gârlei. Se deplasează pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de intervenție.Brad căzut conducătorii de electricitate și o conductă stradală de gaze din municipiul Pitești, strada George Coșbuc, în zona barierei. Nu sunt persoane rănite. Conducta de gaze a fost avariată, însă colegii noștri au oprit alimentarea cu gaze pe aceasta.Se asigură măsurile specifice de prevenire ale incendiilor până la sosirea echipajelor specializate ale distribuitorilor de electricitate și gaze.În municipiul Pitești, alte patru cazuri în care copaci sau crengi au cazut pe autoturisme au fost semnalate pe străzile Ion Agârbiceanu, Paltinului și Constantin Dobrogeanu Gherea, iar pe strada Iancu de Hunedoara un copac a căzut lângă o parcare.Echipajele de pompieri sunt în teren și lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative.

Bilanț intervenții Pitești
În doar trei situații au căzut copaci sau crengi pe mașini, iar în alte cinci misiuni copaci și crengi rupte au căzut peste conductori de elecricitate, o conducta de gaze și pe căile de circulație.Evenimentele nu s-au soldat cu victime.Pompierii, alături de celelalte echipaje specializate de la distribuitorii de energie electrică și gaze lucrează pentru îndepărtarea efectelor produse de intensificările vântului și precipitații.Alte doua situații au fost semnalate în Vulturești, unde un copac a căzut peste cablurile de elecricitate, iar al doilea eveniment este în Dârmănești, unde un copac a căzut pe carosabil și a rănit un cetățean care se deplasa cu bicicleta.Este vorba despre un bărbat de aproximativ 69 de ani, constient, care este monitorizat și transportat la spital de către echipajul SMURD de la Detașamentul de Pompieri Mioveni.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Incendiu la o construcție dezafectă

Incendiu la o construcție dezafectă în localitatea Mărăcineni

Incendiu produs la o construcție dezafectă, preponderent din lemn, situată în localitatea Mărăcineni.Pentru stingerea incendiului ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar