Acasă / SPORT / ‘Piteştiul are nevoie de această echipă’

‘Piteştiul are nevoie de această echipă’

Suporteri dar şi foşti fotbalişti ce au scris istorie în tricoul FC Argeş au fost prezenţi ieri la stadionul din Ştrand unde a avut loc o nouă şedinţă în privinţa viitorului echipei FC Argeş 1953. Gruparea înfiinţată de suporterii piteşteni s-a înscris în liga a IV-a iar marţi va avea loc, pe acelaşi stadion, primele selecţii de jucători.

Declaraţii:
Jean Vlădoiu: Este o idee extraordinară pentru că eu cred că Argeşul are nevoie de această echipă de fotbal şi mai ales că vine din sufletul suporterilor iar eu nu am putut să rămân indiferent, i-am spus lui Florin Dobre că sunt alături de el şi de toţi cei care se vor implica în acest proiect. Nu va fi uşor, timpul este foarte scurt dar măcar să ştim că vom realiza ceea ce ei şi-au propus, ca suporterul să vină să susţină echipa şi plecând de la liga a IV-a cred că este cel mai frumos. Avem multe exemple în ţară şi măcar suporterii argeşeni să ştie că au o echipă pe care atunci când doresc să vină să o vadă vor veni cu plăcere şi cu sufletul alături de ea. Toţi foştii mei colegi aşteaptă să se facă ceva, să se înfiinţeze, să apară această echipă şi nu doar foşti colegi, s-au oferit de exemplu de la Belodedigi până la prieteni care au afaceri şi care vor veni alături de această echipă. În iarnă va trebui o echipă competitivă pentru că din experienţă vă spun suporterul are nevoie să fie mândru când vine să urmărească echipa, nu să vină să vadă cum pierde. Va trebui să găsim cei mai buni jucători cu care uşor uşor să promovăm în următorul eşalon. Oamenii cu bani au pretenţii să vadă această echipă că tinde spre promovare.

Relu Ancuţa: Încercăm să reînfiinţăm fostul FC Argeş. Dacă Primăria a optat pentru alte echipe din afară, FC Clinceni, SCM noi am decis să plecăm din liga a IV-a şi atfel sperăm să vină alături de noi şi oamenii potenţi financiari pentru a ne sprijini la acest proiect pe care noi vrem să îl demarăm. Marţi la ora 18:00 o să facem prima selecţie şi aşa o să strângem jucători şi o să plecăm la drum cu FC Argeş 1953.

Florin Dobre: Singur soluţie este să plecăm din liga a IV-a cu foşti jucători. Aşteptăm să ni se alăture cât mai mulţi iubitori ai acestei echipe. Primul lucru a fost făcut, ne-am înfiinţat şi ne-am înscris în liga a IV-a, acum urmează selecţiile. Am vrut ca tradiţia şi istoria FC Argeş să meargă mai departe, asta era singura soluţie, prin alte echipe care nu sunt din Piteşti considerăm că nu putem continua. Am avut o serie de întâlniri, oamenii din oraş asta îşi doresc, este ceva curat, va fi o transparenţă totală, suporterii pot ajuca ca membri fondatori pentru reînfiinţarea echipei şi aşteptăm pe parcurs să vină cât mai mulţi oameni lângă noi.

Andrei Zevedei/ Foto Mihai Neacșu

Despre Administrator

Citeşte şi ...

paradă a motocicliștilor

Argeșul găzduiește o paradă a motocicliștilor

Polițiștii argeșeni vor acționa, în acest sfârșit de săptămână, pentru a asigura ordinea și liniștea ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar