Acasă / EVENIMENT / Plecat după ciuperci, a fost găsit decedat

Plecat după ciuperci, a fost găsit decedat

Trupul fără viaţă al unui bărbat a fost găsit miercuri după-amiază în stare de descompunere pe un drum forestier din comuna Stoenești.
„În ziua de 20 iulie, în jurul orei 18, Poliția Câmpulung a fost sesizată cu privire la faptul că, într-o zonă împădurită de pe raza localității Stoenești, a fost găsit trupul unui bărbat. Spre zona indicată s-a deplasat echipa operativă, care a efectuat cercetarea la fața locului. Întrucât zona este greu accesibilă, polițiștii au solicitat sprijinul salvamontiștilor pentru ca trupul bărbatului să fie coborât în vederea parcurgerii procedurilor legale. Din verificările preliminare s-a stabilit faptul că trupul este vorba despre Gheorghe F., de 64 de ani, din Stoenești. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, a transmis poliţia judeţeană.
Din primele informații reiese că sexagenarul, care locuia singur, ar fi plecat la cules de ciuperci în pădurea din localitate, iar când vecinii au văzut că acesta nu se întoarce, au plecat în căutarea lui. Descoperirea macabră a fost făcută de un sătean, care a alertat autoritățile. Salvamontiştii l-au găsit la vreo 30 de minute de mers în masivul Leaota, căzut chiar lângă drumul forestier de pe Valea Bădenilor. La examinarea exterioară pe trupul fără viaţă nu au fost evidenţiate urme de violență, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Biciclist-spulberat-de-o-masina

Biciclist lovit de mașînă în orașul Mioveni

În urmă cu puțîn timp,un accident rutier s-a produs în orașul Mioveni, bulevardul Dacia, în ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar