Acasă / SOCIAL / PMP Argeş: „PSD pregăteşte fraudarea alegerilor”

PMP Argeş: „PSD pregăteşte fraudarea alegerilor”

Europarlamentarul Partidulului Popular European, Cristian Preda a participat săptămâna trecută la o acțiune electorală în municipiul Pitești în cadrul căreia și-a prezentat programul politic, domnia sa fiind totodată candidat din partea PMP pentru un nou mandat de eurodeputat. Alături de Cristian Preda a fost candidatul PMP la Consiliul Județean, Lucian Cioacă și președintele PMP Argeș, Daniel Dragomir.
Europarlamentarul Cristian Preda a arătat că în județele conduse de PSD, socialiștii se comportă ca pe propria moșie. “Suntem în fața unei barbarii din partea PSD. Orașele noastre au ajuns să arate ca orașe din Coreea, Cuba sau China când face Partidul Comunist campanie electorală. PSD-ul distruge afişele celorlalţi, indiferent de partid, au un sistem elaborat şi taie cu nişte cleşti speciali, bannerele celorlalţi, într-un efort de anihilare a contracandidaţilor. Este o barbarie”, a declarat eurodeputatul Cristian Preda. De asemenea domnia sa a precizat că PSD pregăteşte o fraudare masivă a alegerilor europarlamentare. “Ei vor să aducă scorul lor de 35% la 50% şi vor încerca să facă acest lucru prin fraudarea alegerilor. Noi tragem un serios semnal de alarmă”, a precizat europarlamentarul.
Preşedintele PMP Argeş, Daniel Dragomir a declarat că mesajele PSD sunt lipsite de conţinut. “În Argeş campania electorală este ceva atipic, nu se bazează pe mesaje. Am rămas surprins să văd bannerele din judeţ cu Victor Ponta şi Daniel Constantin care nu au nicio legătură cu alegerile la europarlamentare. De asemenea, am văzut pliante pentru candidatura la Consiliul Judeţean care pe verso aveau grupele de la Campionatul Mondial de fotbal, iar Florin Tecău, la o emisiune TV, a promis atâtea asfaltări într-un minut de-am crezut că a ieşit din judeţul Argeş. Eu cred că publicul tânăr căruia ne adresăm noi nu poate fi cucerit de astfel de promisiuni. Aceste discursuri nu mai prind decât la cei care i-au votat pe ei timp de 25 de ani”, a declarat Daniel Dragomir.
Candidatul Partidului Mișcarea Populară la Consiliul Județean, Lucian Cioacă a declarat că popularii argeșeni au abordat o campanie proactivă, bazată de dialog și pe implicarea tinerilor. “Cred că scorul nostru la Consiliul Judeţean va fi în jur de 30% şi când spun acest lucru mă bazez pe extraordinara mobilizare a tinerilor care vor schimbarea”, a declarat Lucian Cioacă.
Sursa :argesenii.ro

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Minora dispărută de la domiciliu a fost găsită

Minora dispărută de la domiciliu a fost găsită

Minora din Mioveni, a cărei plecare voluntară a fost sesizată în această seară, 16 aprilie ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar