Acasă / EVENIMENT / Poliţia Locala a desfăşurat o amplă acţiune în toate cartierele municipiului Piteşti

Poliţia Locala a desfăşurat o amplă acţiune în toate cartierele municipiului Piteşti

Joi 30.07.2015, intre orele 22.00 si 05.00. agenţii din cadrul Poliţiei Locale Piteşti au desfăşurat o amplă acţiune în toate cartierele municipiului, având ca scop depistarea si sancţionarea persoanelor care tulbura liniştea si ordinea publica , nerespectând astfel programul de linişte si creând discomfort cetăţenilor.
In cartierul Războieni, au fost depistate 7 persoane ce vociferau si se certau, deranjând vădit cetăţenii din împrejurimi. Poliţiştii au recurs la identificarea persoanelor mai sus amintite si s-a stabilit ca acestea se numesc R. Ionel, G. Iuliana, P. Georgian, Z. Cătălin, O. Bogdan, D. Loredana si P. Ionela, toţi cu domiciliul în Piteşti. În urma verificărilor, doua dintre persoanele identificate, R. Ionel si O.Bogdan, au fost sancţionate conform Legii 61/ 1991, cu suma de 200 de lei pentru tulburarea liniştii publice.
In cartierul Craiovei, a fost depistat numitul B. Laurenţiu cu domiciliul in Bascov, care consuma băuturi alcoolice in Parcul Tineretului. Acesta a fost sancţionat contravenţional conform Legii 61/ 1991, cu suma de 250 de lei.
In cartierul Găvana in faţa blocului M11, au fost depistaţi 4 tineri, respectiv D. Liviu, M. Ionuţ, I. Laura si S. Codrut, care ascultau muzica la un radiocasetofon. În urma discuţiilor cu agenţii, persoanele în cauză au fost înlăturate din zona.
In parcul Lunca Argeşului, numiţii G. Madalina si N. Florin au fost depistaţi în timp ce consumau seminţe si aruncau cojile pe jos. Persoanele în cauză au fost sancţionate cu câte 50 de lei fiecare şi totodată au strâns cojile de seminţe pe care le aruncaseră.
Misiunea a continuat şi în cartierele Prundu, Tudor Vladimirescu, zona Centrala. Exerciţiu, Banat, Ceair, Calea Bascov , Nicolae Bălcescu, parcul Trivale si cartierul Trivale, fara a mai întâmpina evenimente deosebite.
Menţionam ca aceste misiuni ale Poliţiei Locale a Municipiului Piteşti vor fi realizate si pe viitor.

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Peste 180 de furturi din locuinţe reclamate în judeţ (2)

Peste 180 de furturi din locuinţe reclamate în judeţ

Pentru a marca Ziua Europeană de prevenire a furturilor din locuinţe care se sărbătoreşte pe ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar