Acasă / SOCIAL / PRO România, întâlnire regională în Argeș

PRO România, întâlnire regională în Argeș

PRO România, întâlnire regională în Argeș

Ieri, la sediul PRO România Argeș a avut loc o întâlnire regională, la care au luat parte reprezentanți ai partidului din zona de sud a țării. A fost vorba despre o ședință regională a Departamentului Economic din cadrul PRO România. Discuțiile au fost coordonate de Ioana Petrescu, vicepreședinte PRO România și fost ministru al Economiei în Guvernul Ponta, alături de Bogdan Ivan, liderul organizației județene și vicepreședinte la nivel național, dar și de Liviu Stancu, membru în conducerea PRO România Argeș și vicepreședinte la nivel național.

„Sunt onorat că PRO România a ales să facă o ședință regională în județul nostru. Asta arată că filiala Argeș este importantă pentru partidul PRO România, este valorizată. În viitorul apropiat vor mai avea loc astfel de regionale în județul nostru”, declară Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș.
„Am dezbătut programul nostru de guvernare. În urma discuțiilor pe care le-am avut în ultima vreme cu mediul de afaceri au reieșit niște probleme și acum am vrut să discutăm și cu membrii.
Am strâns o mulțime de sugestii pentru programul de guvernare. În principiu am vorbit despre trei probleme mari pe care ni le-au ridicat oamenii de afaceri români: impredictibilitatea fiscală (…), lipsa forței de muncă (…) și problema controalelor din partea statuluu”, precizează Ioana Petrescu, vicepreședinte PRO România.

Mai multe amănunte, în următorul material video realizat de Elena Picu (reporter) și Mihai Neacșu (operator):

Despre Administrator

Citeşte şi ...

patron intră în greva foamei, la gardul ISU Argeș

Un patron intră în greva foamei, la gardul ISU Argeș! Abuz sau interpretare forțată a legii?

Stație PECO închisă, la Călinești, după 20 de ani de funcționare .Managerul stației: Este un ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar