Acasă / EVENIMENT / Protest spontan la Dacia

Protest spontan la Dacia

În cursul dimineţii de astăzi, zeci de salariaţi ai Departamentului Caroserie de la Automobile Dacia au organizat un protest spontan generat de eșecurilor repetate privind negocierea contractului de muncă colectiv pentru anul 2022. De aproximativ o lună și jumătate, reprezentanții Sindicatului Automobile Dacia încearcă să ajungă la o înțelegere prin negocieri cu conducerea companiei constructoare de autonmobile de la Mioveni, dar de fiecare dată discuţiile s-au încheiat fără a se ajunge la vreun rezultat concret.
Aşa se face că după puţîn timp ce la intrarea în schimb, mai mulţi angajații având vuvuzele au oprit lucrul și au început să își strige nemulțumirile. Revoltaţi, oamenii afirmau că obiectivele țintă au fost transformate în norme de lucru care ar putea avea drept consecinţă epuizarea fizică şi psihică a personalului, dar și că unele contracte de muncă încheiate pe perioadă nedeterminată ar fi fost întocmite cu dedicație pentru unele persoane despre care se zice că ar avea mai multă trecere la angajator.
„Toți lideri de sindicat sunt numai pe interes. Cee ce ne spun nouă sunt doar minciuni fiindcă ei fac tot ce zice conducerea, iar negocierile nu sunt altceva decât un fel de amăgire că să mai tragă de timp”, susţinea unul dintre protestatari. Foto-alephnews.ro

Protest spontan la Dacia

Despre Administrator

Citeşte şi ...

Verificări pe linia transportului public de persoane (1)

Verificări pe linia transportului public de persoane

Polițiștii rutieri argeșeni au desfășurat, în cursul zilei de ieri, 31 ianuarie a.c., acțiuni pentru ...

Lasă un răspuns

Please add a post. Powered by Announcement Bar